Отговор: Втора употреба климатици - част 3
Благодаря Ви отново за бързите отговори. Да, боядисван е (рециклиран). Някакси не ми изглежда добре в този бял цвят, но това да му е кусура.:) Иначе съм го закупил от фирма от Пловдив. Ще има няколко въпроса отностно първите ми впечатления от работата му, но ще ги задам по късно.
Здравейте.Пиша ви да ви се похваля. Преди една седмица ви писах за проблем с един Национал. Е вече е сменен от фирмата (излязоха сериозни хора) и сега съм собственик на Тошиба RAS-285YDR.Моля ви за мнения и подробна информация за този климатик и ако има някъде линк към оригиналното дистанционно . Ще ви бъда безкрайнооооо благодарна.:)
Здрава машина.Да ти е честита.Виж ей тук и търси - Snimka.bg: ТОШИБА - Други - mmitaka .
Здравейте пак. Сега обаче имам питания.Колко често може да се пуска плазмения филтър? Като работи той климатика може ли едновременно с това и да грее?Защо когато е на автоматичен режим на диспл. на дистанционното (оригиналното) на мястото на температурата се показват само числата от 1 до 5, какво означава това?Става въпрос за климатик Тошиба RAS-285YDR. Ще бъда много благодарна , някой да може да ми отговори на тези въпроси,
Плазмени яфилтър може да работи винаги, без ограничения във времето.За другия въпрос трябва да ти отговори някой с тази машина.
Re: Втора употреба климатици - част 3
Сиси дръж го в режим топло,а не автоматичен.Тези числа от 1 до 5 мисля,че са часове за подсушаване и дезинфекция на топлообменника,но най добре със снимка да се види.За плазмата и йонизатора,когато и колкото ти е кеф-зависи от големината на помещението и насищането с озон.
Благодаря за отговорите. :rolleyes: Ще го снимам и ще го пратя.А сега да питм още: Това Дайсекай ли е?
Да, дайсейкай е...Колкото до 1~5 - това е диапазона в градуси който може да регулирате при автоматичен режим (по дефолт, автоматичния режим поддържа 24°С постоянна температура, спрямо показанията на климатизатора (датчици)).
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Да, дайсейкай е...Колкото до 1~5 - това е диапазона в градуси който може да регулирате при автоматичен режим (по дефолт, автоматичния режим поддържа 24°С постоянна температура, спрямо показанията на климатизатора (датчици)).
Така е Сашо-сега като се прибрах в къщи и пробвах.При превключване на режимите,на автоматичен не изписва градусите,но при ''бутане'' на бутона за температурата,се изреждат от 1~5.Никога не съм ги държал на този режим,та ми стана интересно...:Drinks:
това е дистанционното за LDR:Прикачен файл 8309
Вие сте страхотни.Благодаря ви много. Сега ако ми разясните и диодите по вътрешното тяло кое какво е ,обещавам да не ви тормозя още много.А дистанционното и моето е същото.;)
3 Прикачен файл(ове)
Благодаря ти мнооого. Ти си страхотен.Засега няма да досаждам повече,за да мога ако възникнат още въпроси да се възползвам пак.Голямо БЛАГОДАРЯ:blob1 И ВЕСЕЛ УИКЕНД.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Сиси
А дистанционното и моето е същото.
А трябва да е малко по друго/WH-F1Y/,но може голямата визуална прилика да те е подвела-но и разликата е в един-два бутона.
Сашо,дай и индикациите по панела за YDR на Сиси- подвел си се сигурно от LDR дистанционното.:Drinks:
Дистанционното ми е същото като на снимката на diksanal.
Сутрин ми се спи...Поста ми е редактиран...