Отговор: Втора употреба климатици - част 3
Здравейте,моля за информация за този модел климатик митцубиши MSZ-SV257-W,става ли за отопление стая 20кв.м височина 2,5м пвц дограма една външна стена,в Гугъл намерих инфо само,че на охлаждане е 2,5 по номинал 2,8 на отопление което ми се струва малко, но все пак искам и мнението на специалисти, града е Русе.
базов олекотен модел ,ще дойде слаб за 20кв
MSZ-SV257-W 2.8kW(0.7~4.6kW) Слаб е за 20 кв да . Търси нещо с 3.6 номинал поне (28-ца ) и на макс да е 6-7-8 колкото повече толкова по добре .
Koйто преварил, той заварил. Купих PDR-ката. На 99% съм отнесъл и Нокрия-та - само чакам в понеделник снимките да потвърдя заявката. :Drinks:
Aruba, това за тоалетната и банята в гаража ли бре? За Nocria-та добре, че има още малко бройки и довиждане на модела ... :cool:
Цитат:
Първоначално публикувано от
aruba_man
Koйто преварил, той заварил. Купих PDR-ката. На 99% съм отнесъл и Нокрия-та - само чакам в понеделник снимките да потвърдя заявката. :Drinks:
Боклукджия :Drinks: казах ти че ще искаш още :))да са ти честити а Нокриата щом е толкова нова може и да е била мостра :bravo
нокрийката колко пари и искат ,на сайта им нищо не пише .. не че ще я купувам де но ми е интересно тя за разлика от останалите втора ръка реално е нова ..
Цитат:
Alexi
нокрийката колко пари и искат ,на сайта им нищо не пише .. не че ще я купувам де но ми е интересно тя за разлика от останалите втора ръка реално е нова ..
Mega, става дума за ''японска'' Нокрия, по-точно за АS-Z40B2. Оказа се, че е била мостра в Япония, на 0 часа работа. Цената е като на FTX50GV, стори ми се, че не е за изтърване и така. :) Ако беше ползвана едва ли бих я купил, но при тези обстоятелства не издържах. Ще я слагам на мястото на FTX50GV. :))
Цитат:
aruba_man
Оказа се, че е била мостра в Япония, на 0 часа работа.
Да не като тия Голфове на по 50к км. Дето баба ти в Германия е ходила веднъж-месечно да си взема пенсията...
1 Прикачен файл(ове)
Едва ли, тази си е с цветните лепенки с картинките по вътрешното, дето ги слагали в Япония! :17:
Прикачен файл 9049
Честито Аруба, голяма сила са това Дайк... ааа грешка, Япончетата:035:
Живот и здраве и аз май ще се мятам.В петъка май ще паля колата натам...
АРУБА,като ти чета постовете получавам ДЕЖА ВЮ...........да са ти честити ДЪРТАЦИТЕ.ЕВРОПЕЙКИТЕ загубиха още един фен.
Мене питаш ли ме, думите, които най-много мразех в този форум бяха ''Тошиба'' и ''Нокрия'' и баш на тях се натресох. :))
Е, като ще предаваш марката, поне смени и надписа...:rolleyes: Тошибата какво ще сменя или стана колекционер?:rolleyes:
Тошибата отива при другата Тошиба. 15 м2 спалня. JDR-a до около -2 градуса пак харчи 260-280 W. Очаквам PDR-a да закове на 100. Да е жив и здрав съседа отдолу с дървата. :))
Климатиците има къде да ги слагам. Дано и занапред да излизат такива запазени топ модели на 1500 лв. средна цена. :Drinks: