отговор: собственици на климатици 100v - част 2
да споделя за минимума на s28t , тези дни доста топло на вън зададени 23 градуса вътре го виждам да работи за дълго под 100 вата като при 6 градуса ( сутрин ) външна температура минимума му е 44 w ( с трафа ) работи към 2 мин и изключва като изключи има консумация от 16w . след обяд при доста по високи температури си се кротва на 90 -130 w и така цял следобед . като изключи тръгва плавно 20-30-40 и така докато стигне към 150w и ги задържа там някъде .
Отговор: Собственици на климатици 100V - част 2
Колеги, имам 285EDR, който е с аспирация и сега в тия ветрове шуми много силно - никакъв шанс за спане в стаята.Друг някой има ли го тоя проблем?
Навярно си е оригиналната пвц тръба,та има ли си орг. накрайник,или ако е на удобно място го завърти в друга посока,да го обдухва под друг ъгъл и да не става като свирка.
Няма накрайник.Как трябва да изглежда?
Като няма му направи. Нещо извито като на пералнята/да му връткаш посоките/ и не забравяй да сложиш нещо мрежесто за филтър.
1 Прикачен файл(ове)
При различните серии се различават малко козметично накрайниците,но ти давам за PDR да добиеш представа.При мен на единия нямам и съм сложил мрежа накрая-малко пази за прах,но най вече за оси и подобни буболечки заселници.
Прикачен файл 8909
1 Прикачен файл(ове)
На моите PDR-ки не са с такъв накрайник, а са с клапичка.
Прикачен файл 8911
1 Прикачен файл(ове)
При всеки модел са различни накрайниците както казва diksanal .Прикачен файл 8912
моя е без накрайник,чува се от време на време,но кат видя сметката за ток иии хич не ми пука.
1 Прикачен файл(ове)
Има ли някои идея за какво е един джъмпер на Hitachi S28T като го почиствах преди няколко дни го видях . Намира се като си с леце към климатика и отвориш панела на филтрите от дясната страна
Прикачен файл 9201
Къде точно се намира този джъмпер?
1 Прикачен файл(ове)
Ето тук Прикачен файл 9203 заграденото в дясно . Копченце с 2 позиции.
Къде? Да не би да говориш за ключето?
Ако става въпрос за него, ето ти какво означават неговите позиции - настройка на видовете аспирация:給気・排気運転- входяща или изходяща (вляво)
給気運転禁止 - само изходяща, без входяща (в средата)
給気・排気運転禁止 - само входяща, без изходяща (вдясно)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Къде?
Е там дето е оградил с черното.
Да, просто не видях първия път. Отговорих му...