Утре искам да си купя климатик и бих искал да ми помогнете в избора.Този ми го предлагат добър ли е?Ще го ползвам за отопление на стая в която ще поддържам около 21гр.,изолация има,с южно изложение на 2-ят етаж е в къща,около 18кв. е!
Утре искам да си купя климатик и бих искал да ми помогнете в избора.Този ми го предлагат добър ли е?Ще го ползвам за отопление на стая в която ще поддържам около 21гр.,изолация има,с южно изложение на 2-ят етаж е в къща,около 18кв. е!
Нямаме такъв клим във форума - още никой не се е прежалил да го пробва. Обикновено залагаме на по-изпитани решения в този ценови диапазон.
Има един похвалил се в темата за Фуджитсу, даже с 3 бр., ще пише отзиви зимата:rolleyes:
Иначе, ако стаята без отопление не е ледник и е 18-19м2, а не от около 18 до 25м2, може да сложиш и 9-ка от същия модел или да погледнеш тези: Тошиба 10SKVP2 или ME FH25VE.
Аз съм монтирал и мога да кажа че е страхотна машина външното тяло е по голямо от на Нокрия 18ка клиента е много доволен.
Отзивите при мен от тази машина също са много добри, външното тяло наистина е огромно и тежи здраво. От над 30 монтирани имам само позитивни мнения от клиентите.