Отговор: Mini Shiki Sai Kan
Sanyo-то ме съмнява да го има . Така , че остава FH-а
Намерих една бройка, но дали то би било по - добрият избор?
Хубавко си е Мини-шикирики-сай-кан, но Дайсекай-супер-дупер е по-добре.
Ако избора се свежда само до горните два, бих предпочел Мици.
^ +1
Ако машината беше "голям" Shiki sai kan тогава избора би бил труден, тъй като Шики сай кан-а имаше функция топъл дефрост-тоест машината продължава да работи и да духа топло и при размразяване.Отделно вече саньотата не се произвеждат и стои въпроса с поддръжката и резервните части за тях.
ще ме караш сега да обикалям целия град да го видя това санйо :)
Утре със сигурност ще имам точна и пълна информация за Саньото и цвета на панела, тъй като човека, с когото разговарях не беше сигурен какво има, тъй като наистина не се произвеждат и ще е на остатъчна бройка, която мисли, че има в склада. Най - важното е, че не можа да каже цена, но утре ще дам подробна информация.
коп 3 на отопление мерси .. МЕ е доста по класна машина от тоя стар модел на Саньо ..
Е, Санчо е от 2007-а година модел, трудно могат да се сравняват с FH, пък и не са са от един клас.Ама има 1200 грама фреон в себе си.Последно в България, преди 102 години гледах цени около 1700-1900 лева за 9-ката и 12-ицата.
да ,скъпи бяха .. дори го гледах на живо аз имаше 1 бройка тука в едно магазинче преди години
Явно нещата ще отидат към МЕ, но на двадесет и петицата 1,8 не е ли доста висока стойност при отопление, сигурно ще работи он-оф постоянно?
Ти питаш кое от двете и хората казват . Може да разгледаш Toshiba, RAS-10PKVP-E - Super Daiseikai 5 и Toshiba, RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6
Повече ме тегли към МЕ. Имам наблюдения върху старата FD серия и смея да твърдя, че е прекрасна машина. Естествено наблюденията ми са като на обикновен потребител, а не на специалист.
:offtopic:
Цитат:
Първоначално публикувано от
edi1
Последно в България, преди 102 години гледах цени около 1700-1900 лева за 9-ката и 12-ицата.
edi, edi на тия дърти години и още висиш по форумите :)
Малееееее, час сега видях какво съм писал:yikes.Да се чете 1-2 години.Абе, че съм дърт горе-долу, така си е, ама не чак толкова:)).