я вижте какъв красавец са приготвили - и черна пластмаса ... само за санйо и може би самсунг се сещам да са посягали към черното.
марзо 2014-та.
daikin_emura_apertura.JPGdaikin_emura_dettaglio.JPGDaikin-Emura_4.jpgDaikin-Emura1.jpgemura2.jpg
я вижте какъв красавец са приготвили - и черна пластмаса ... само за санйо и може би самсунг се сещам да са посягали към черното.
марзо 2014-та.
daikin_emura_apertura.JPGdaikin_emura_dettaglio.JPGDaikin-Emura_4.jpgDaikin-Emura1.jpgemura2.jpg
Няма как да изчакам нито за новата Емура нито за Дайсекай 7,днес поръчах "10 Дайсекай 5,в понеделник съм в банката да оформя РЕЕКЛ.Все още има налични "10 тук и там,включително и мостри,но "13 изглежда напълно изчерпана.Имайте предвид,че в голяма част от най-големите сайтове е изчерпан,въпреки че фигурира при офертите..
Блгодаря за мненията!
айде честито вече те чакаме в темата с проблемите на модела
аа чакай сега .. аз първо за себе си не съм намерил идеалния климатик че да го препоръчвам .. просто казах кой е по- добре от изброените
честито дано останеш доволен задължително пиши отзиви
Днес ми монтираха Дайсекайчето 5,след това минах през офиса на фирмата и взех фактурата+гаранционната карта.Останах неприятно изненадан,че гаранцията е само 2 години,а не 3!Беше ми отговорено,че машината е взета директно от един от вносителите на Тошиба - Куул Терм( Начало ) и гаранционната карта е изпратена от тях.Възможно ли е да е станала грешка с карта например за Авант серия или съвсем умишлено са изяли една година?
Да, грешка е станала. Ще ти изпратят друга карта, гаранцията е три години.
Те покрай тези "грешки" някои фирми си губят клиентите, както бургаската Фрескор, която на мое запитване ми отговориха, че гаранцията е 2год... как пък веднъж някой не се обърка да каже 4 години. И виж там покрай тая гаранция някакви профилактики не искат ли... да не е само да си мислиш, че имаш.
Днес разговарях директно с Куул Терм и за съжаление ,не е грешка - те дистрибутират Дайсекай с двугодишна гаранция,подобно на Техноверигите.Имат все още всички Дайсекай 5,не съм сигурен дали си заслужава да се закупи от тях с 2год гаранция....