splendor, колега, мисля да си поръчам едно такова. Мога ли да си включа хладилника и само да му следя консумацията в реално време?
splendor, колега, мисля да си поръчам едно такова. Мога ли да си включа хладилника и само да му следя консумацията в реално време?
Да, може. Може да следиш всичко, което се вписва в диапазона на измервателният уред, без значение, дали е климатик, компютър или хладилник. Също така има опция за изключване. Ако не си във вкъщи и има гръмотевични бури, може да изключиш уреда през wi-fi-то и после да го пуснеш пак.
Дали ще помогне или не няма как да знаем, но пък можеш да си изключиш уреда за всеки случай.
Здравейте, от скоро имам BroadLink rm mini 3, работи с всички уреди без проблем, единствено не иска с климатик General, някой със същия проблем.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
Работи си без проблем.
В отговор на питане в темата за разхода.
Дай една такава картинка:
Screenshot_20200205-142010_e-Control.jpg
Това излиза при мене:
Screenshot_20200228-214946_Gallery.jpg
- - - - - - - - - -
Моята интернет връзка си е перфе.
- - - - - - - - - -
Сега, минах през процедурата за забравена парола и тръгна. Само за проба излязох от акаунта и като опитах пак да влезна Цъ, дава слаба интернет връзка.
Пак през процедурата за забравена парола и пак тръгна. Нещо бъгаво ми изглежда тази работа.
И при мен е така. Има някакъв срив. Дано не чакат коронавируса да отмине, че да го оправят.
Някой има ли възможност да направи сравнение на показанията на Broadlink с тези на Конрадските ватметри?
Някой беше споменал, че Broadlink не отчитат Power Factor. Да се разбере дали наистина не го отчита или го отчита, но не го показва като стойност.
Горе долу при мене са еднакви показанията. Не съм засичал дали има разлика в натрупаната енергия, примерно за месец.
След почти 3 години вярна служба ... и при мен е така. Дано не са спрели потдръжката. Иначе си пази хистори до последния час , но ако трябва всеки път да минаваш през смяна на парола не си е работа.
- - - - - - - - - -
Цанков , да не искаш да кажеш че трябва да се сложи тази версия на приложението ?
Не разбрах проблемът при кои устройства се е проявявал, но аз не съм имал проблеми от петък до днес. С версия на приложението 3.8.16-1.3.1 и RM Mini 3.
milanov проблеми с връзката с broadlink-a нямам :
,
но нямам "електромер" broadlink", само RM3.
Ползвам ги основно като седмични таймери, но всичко си работи и ръчно и през 3-4G и през Wi-Fi-то.
"Електромера" е на Sonoff (пак Чайна сървъри) но и там всичко е Ок :
.
И да - с IOS съм, но пък той да не би да работи с американски сървъри я,
нали пак се свързва с китайските.