SANYO SAP-EX36
А за тази машина някой може ли да сподели мнение? Знам, че като марка не са лоши, но все пак как се държат като дефрости? Какъв тип е компресора? Данни при -7 примерно?
топ модел на марката е ,няма да те разочарова ако е в добро състояние .. дефрости ,при моя модел незабележими ,под -5 или -7 прави по време но не особено често - тиха и комфортна машина ,развърта се плавно ,никакви паразитни шумове
Благодаря за включването Aleksandars
Ами конкретно гледам Климатик SANYO-Japan SAP-EX36 | aeroklima.bg тази машина
Явно обявата не е точна..
Май вече везните клонят към Toshiba 8...
Ето ти няколко предложения за нови машини на 100 & 200V. Тези явно не знаят какво продават.
Fujitsu AS-F40C2
Fujitsu AS-W40D2
Daikin S40PTEP (F40PTEP~R40PEP)
Mitsubishi MSZ-GV563S
ама той Саньото за нов ли е обявен .. отдавна не е наличен най вероятно щото модела е U или Т ,клони към 8-9 годишен
Японските Fujitsu са ми най-големи фаворити, но така и не откривам някой да ги предлага във Варна...инъче не бих търсил друго...
Ако някой има предложение да фирма, което работи с нови японски фуджици да пише на лични моля
а защо трябва да е във Варна ? моя примерно е от Пловдив
А как стоят въпросите с монтажа и гаранцията? От кои се поема гаранцията при проблем? Инъче не е проблем за мен да го закарам до там...
Тя машината е за брат ми и не искам да го вкарвам във филми при евентуален проблем...
Само не разбрах защо не вземеш Нокрия 14 ако я намериш все още.
Ами защото мисля че е твърде голяма машина за помещението. Аз с едно LGC топля над 50кв в Пловдив, а климатика не вдига повече от 500w консумация...просто искам по-малка и икономична машина от висок клас, която честно казано едва ли ще се натовари за повече от седмица, защото вече зима няма в България.
За нокрията чета за доста шумове от вътрешното тяло...
Варна не е Пловдив. Японските фуджицу всъщност са китайски. Вземи си AR12HSSDAWKNEU (ако помещението е добре изолирано) или AR18HSFNCWKNEU. Второто е по-добрия избор с оглед запас на мощност, първото ще се оправи, но ще дефроства по-често в най-големите студове.