Отговор: Избор на климатик 2016 г.
Тоя надпис коректна фирма се полуава само срещу едни пари, нищо повече. Дори глобиха фирмата, която го дава, но това не ги е спряло като гледам.
... Явно народа кълве яко.
https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BD%D0%B0+%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B0
Разбрах те какво имаш в предвид.Но се поинтересувах и от мнения на клиенти,поне дузина предложиха вимакса и импас,но тя е софийска
Аз коментирам само лепенката, която трябва да впечатлява клиентите. Нищо друго. Не познавам фирмите във Варна и не взимам отношение.
Здравейте, моля да препоръчате читава фирма в Бургас, от където да поръчам този модел: Mitsubishi Heavy SRK 50 ZM-S/SRC 50 ZM-S PREMIUM, предвиден за хол с кухненски бокс - 38 м2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
GMC44
Здравейте, моля да препоръчате читава фирма в Бургас, от където да поръчам този модел: Mitsubishi Heavy SRK 50 ZM-S/SRC 50 ZM-S PREMIUM, предвиден за хол с кухненски бокс - 38 м2.
Във форума не се коментира коя фирма е читава, а избор на конкретен модел климатик.Ако се отиде в посока коментари на търговските практики или пък на фирмите търгуващи с климатици, то тогава темите ще се превърнат в панаир рекламиращ правилната фирма.
ОК, разбирам. В такъв случай, какво ви е мнението (плюсове и минуси) за посоченото MHI, което избрах на прима виста и има ли и други добри или по-добри варианти в този ценови сегмент? Благодаря!
Изолация имаш ли? Дограмата каква е? Външни стени, колко на брой?
Панел, стаята е средна без външни стени, с усвоени тераси, външна изолация и някакво пвц с двоен стъклопакет (слагано от предишния собственик). Прозорците са два отделни за хола и кухнята.
Машината е добра и най вероятно няма да има проблеми с отоплението. Аз бих погледнал и Тошиба Сузуми 18ка. За разлика от Хевито, при нея вътрешното тяло хардуерно е като за 18ка.
Благодаря за препоъката, ще я погледна Тошибата.
В този случай категорично бих предпочел MHI 50ZM-S или fujitsu-general *18LFCC пред 18-ка сузуми.
За Фуджика ясно, но Хевито защо?
Прави ми следното впечатление - в няколко сайта виждам по различен начин изписан името на климатика, веднъж TOSHIBA RAS-B 18N3KV2-E и също като TOSHIBA RAS- 18N3KV2-E, без буквата "В". Въпросът ми е, това един и същи климатик ли е или са два различни модела?
Цитат:
Първоначално публикувано от
emil vasilev
В този случай категорично бих предпочел MHI 50ZM-S или fujitsu-general *18LFCC пред 18-ка сузуми.
Аз бих избирал между горните два модела. Тошибата е по-евтиния вариант погледнете Сузуми 16, а не 18. Еднакви са по топло отдаване, а 16 е по-евтино.
Александър По-рано в темата препоръчва 16 от този модел пред 18.
Да разбирам, че и Вие не препоръчвате Тошибата? Четох много добри отзиви за нея тук във форума: https://forum.setcombg.com/климатици...42uqv050m.html