Отговор: Избор на климатик 2016 г.
PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
Ако имаш възможност за първия от списъка, горещо се преоръчва! Обаче е ако вземем под внимание, че си от Варна, то би следвало да ти свърши идеална работа и по евтина машина. Евтина не означава смотана! Гри Чейндж ще ти свърши работа, такава 12ка отоплява 18кв в Русе, но тъй като бюджета позволява можеш да помислиш и за по висок клас машина от рода на Хеви 25ца ЗМ-С. На промоционална цена може да се закупи и топ модела на LG - Athena.
На места цената му е +2к лв.
http://www.emag.bg/klimatik-lg-prest.../pd/DJ0ZS3BBM/
KI_YOOU, благодаря за предложенията. "Стандартното" Дайкинче и Тошко ги намерих на 1900 -1950лв. с монтажа. Бюджета ще е до 2000 лв. и повече не мисля да го дигам. Иначе наистина интересни предложения особено Нордик-а и Митцу-то, които не бях виждал, Фуджитсу-то го видях по-рано. За сега се отказах от високостенните иначе може да взема много добра машинка за тези пари.
На Тошо вътрешното тяло май беше правено в Япония. Браво, много добър избор!
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
sirgeorge
KI_YOOU, благодаря за предложенията. Дайкинчето и Тошко ги намерих на 1900 -1950лв. с монтажа. Бюджета ще е до 2000 лв. и повече не мисля да го дигам. Иначе наистина интересни предложения особено Нордик-а и Митцу-то, които не бях виждал, Фуджитсу-то го видях по-рано. За сега се отказах от високостенните иначе може да взема много добра машинка за тези пари.
Можеш ли да намериш и едно RAS 18 PSB (или RAS 25 PSB) на Хитачи за тия пари? Може и без монтаж :confused:
Хитачито, е много добро но за да влезе в употреба крайната му цена скача над тавана от 2000лв. Освен това е нужно и допълнителна заигравка с машината.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
dodo_pv за съжаление не мога.
С Варненският климат и Gree cozy ще се справи.Не виждам смисъл , да се инвестира в китайско Хитачи .
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Аз не съм от Варна. И климатизаторът не е инвестиция, само консуматив (стока). Трябва ми една бройка.
Нито Варненския ,нито Бургаския климат трябва да се пренебрегват.Може да не е много студено,но при голяма влага климатиците стават :scared:
Цитат:
KI_YOOU
PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз. PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз. PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз. PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
Ако имаш възможност за първия от списъка, горещо се преоръчва! Обаче е ако вземем по
д внимание, че си от Варна, то би следвало да ти свърши идеална работа и по евтина машина. Евтина не означава смотана! Гри Чейндж ще ти свърши работа, такава 12ка отоплява 18кв в Русе, но тъй като бюджета позволява можеш да помислиш и за по висок клас машина от рода на Хеви 25ца ЗМ-С. На промоционална цена може да се закупи и топ модела на LG - Athena.
На места цената му е +2к лв.
Климатик LG Prestige H09AL, 9000 BTU,, Клас A+++, Plasmaster Ionizer Plus, Микро филтър 3M, Самопочистване Plasmaster, Бял
Цитат:
dodo_pv
Аз не съм от Варна. И климатизаторът не е инвестиция, само консуматив (стока). Трябва ми една бройка.
Последно кой е от Варна и кой не е?
Отговорих на колегата KI_YOOU!
P.S. P.Hristov благодаря за добре подготвената петъчна прзентация в х-л Аква! Това с U-crown в куфара ми хареса!
Цитат:
ivan74
Отговорих на колегата KI_YOOU!
P.S. P.Hristov благодаря за добре подготвената петъчна прзентация в х-л Аква! Това с U-crown в куфара ми хареса!
Дано ви е харесало, куфара пострада леко при транспорта :D
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Цитат:
KI_YOOU
Гри Чейндж ще ти свърши работа, такава 12ка отоплява 18кв в Русе
Как се справя Гри-то зимата, има ли чести дефрости, справя ли се с отоплението на тези квадрати? Какво ти харесва и какво не в него? Аз съм леко предубеден към тази марка, но напоследък чета и слушам добри отзиви за моделите им.
Цитат:
ivan74
Аз съм от Варна, колегите ми предлагат различни варианти. :)
sirgeorge, можеш ли да напишеш пълните имена на Daukin и Toshiba, които ти оферпират, че ми се виждат много евтини тези оферти.
TOSHIBA RAS-10N3AV2-E/RAS-B10UFV-E - 1899 лв. с монтаж и DAIKIN FVXS25F/RXS25L с монтаж - 1940 лв.
Моделите са почти актуални и са изключително изгодни.