Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 28-03-19 в 20:45.
Моя дженерал го монтираха охмиро , в интерес на истината в началото ми се стори че тия ще се изложат яко , но като цяло се справиха.
Единственото нещо което не ми хареса бе краткото вакуумиране на системата , не повече от минута , като ми обясниха че нямало нужда от повече и това било достатъчно.
Проблеми нямам с климатика.
Оттук нататък ще е още по зле.
Фирмите ще събират сулю и пулю,само да има кой да бачка.Вакуумирането от минута или две ще се счита за екстра.
с кадрите има сериозен проблем и все по сериозен ще става ,ма да му мислят работодателите дето години наред даваха смешни заплати ( ако изобщо платят ) ,а сега реват ...
Е купен е от Техмарт,препращат към фирмата монтажници.предния за село бях взел от някое техно,дойдоха 2 млади момчета от Разград и направиха монтажа по книга-останах с отворена уста,след тях и прашинка не остана.след тях тези бяха тотални клоуни.
С технотата и големите фирми е много въпрос на късмет с монтажа. Иначе що се каса е до AUX - бюджетни машини. Получаваш това, за което плащаш, което също не е малко. Малкото ми наблюдения от моето ауксоподобно са, че независимо от недостатъците в хардуеъра са го направили да работи без да дразни и е сравнително тих. Дали е за сметка на разхода - не знам, но едва ли харчи повече от другите бангии.
В техмарт има промоция до днес на всичко, включително и климатици. Основно марките са АUX, TCL, Samsung и LG ако не се лъжа. Дали са далавера предложенията не мога да кажа, но ми се мерна, че има доста предложения под 800 лв с все монтажа. Сигурно за охлаждане ще стават всичките.
Този пост е редактиран от Vizi; 07-04-19 в 11:18.
Интересни оферти има и на някои маркови машини като крайна цена с монтажа. Но като цени на климатици, дето са ги нацвъкали, прИмоцията малко по български се явява така. Щеше по-вярно просто да напишат "С включен монтаж" или "С включен 80% - 90% монтаж", което пак не е малко. Но като затворим едното око, има някои добри попадения.
на технополис чистят последни бройки панасоник етерея 2014г , днес се сдобих с една 9-ка сива за 1124 с монтажа, бялия е 1080лв с монтажа
Браво и честито !
До колкото си спомням беше от северна България . Ако почне да размразява по часовник питай Jack за мода и ще стане като нордик модел.
Моята етерия 9 ( май е 2017 година модел) е в 13 кв спалня и няма никакви проблеми
Някой да знае Skyworth какво е?
Кой и къде ги произвежда.
На 400 лева са сега...