Някой под носа ми отмъкна Tesla Virtuoso, та взех оригинала на TCL FreshIN. 899 лв.от румънците.
Видео обзор на модела .
Този пост е редактиран от corsairman01; 19-11-23 в 11:13.
Изпитваш някакви затруднения да изгледаш клипчето ли?
Още не съм направил монтажа, но го отворих - всичко като карантия е като на клипчето горе. Двоен топлообменник, платката в кутия, EEV, Resin DC brushless fan, 33w. 13 кг. вътрешно, 26.5 външно, 805 г. фреон.
П.с. Георги, да трябва въздуховода да излиза навън.
Тотално изключих за клипчето след като видях че е на руски. Благодаря за напомнянето!
Даже измериха че въздуховода е с фи50 и е до 2м дължина.
От него не разбах дали подобно на дайкин, свежия въздух трябва да се вземе през външното тяло. Но ми изглежда че са независими, което изглежда като по-удобно решение.
Благодаря.
https://termos.bg/product/invertoren...00-btu-klas-a/
Айде на прИмоцията….[/QUOTE]
Тая машина като е на десетина години, дали ще има проблеми с нея.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
[QUOTE=ccankov73;1060515]Благодаря Боби, машината е хубава, имам 20ската.
Може ли инфо как е като работа. Дали работи като префера? Имам предвид дали пада на ниски минимуми и работи продължително без да изключва, че имам едно хеви, което искам да сменя. Ако обаче работи като него - няма смисъл.
Този пост е редактиран от kintaro; 17-01-24 в 16:25.
Пада до 140W на отопление и 120W на охлаждане.
Работи си спокойно на минимумите и около тях.
Няма развъртания след дефрост, не мести клапи при он-оф.
Абе Дайкин.
Ами като Перферата, ама подовата е още по-тиха .
Всъщност чува се само струята. Клапи са безшумни ако решиш да ги местиш, проблеми с тракащи втулки/турбини и т.н. няма.
Тялото може да припука леко при дефрост, не винаги. фреона и той понякога шуми, понякога не - при дефрост.
Пластмасите са стабилни(дебели).
А, и си е красив де.
Този пост е редактиран от bobivg; 18-01-24 в 11:55.
Честито!
Емурата, ако и намалиш вентилатора и има да гони градуси си вдига консумацията за разлика от някои машини, които ограничават компресора.
Почва да духа “вряла” струя направо.
Например на тих режим Фуджитсутата ми вдигат до към 300W, а Емурата съм я виждал и на 600W на “борче”.
Та ще те стопли със сигурност, но и разхода би се вдигнал.
Ако е на авто вента има и междинни скорости, http://www.icglimited.co.uk/library/...e%20Manual.pdf - сервизното.