Отговор: Избор на климатик '2018
Като започнете да пишете грамотно и да имате уважение към другите участници, тогава това което пишете ще е достъпно за четене.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
павлов
Като започнете да пишете грамотно и да имате уважение към другите участници, тогава това което пишете ще е достъпно за четене.
бате Сашо,ще те съдя за психически тормоз:-memnon
чл. 12. Ocпopвaнeтo нa дeйcтвиятa нa aдминиcтpaтopи и мoдepaтopи e зaбpaнeнo. Teми и ĸoмeнтapи c пoдoбнo cъдъpжaниe щe бъдaт oтcтpaнявaни oт фopyмa, a нapyшитeлитe щe бъдaт нaĸaзвaни.
чл. 18. Зaбpaнeнo e тpиeнeтo нa мнeния и тoтaлнaтa им пpoмянa cлeд ĸaтo вeчe e диcĸyтиpaнo и няĸoй дpyг yчacтниĸ e oтгoвopил нa нeгo. Изĸлючeниe ce дoпycĸa caмo aĸo мнeниeтo ви e пocлeднo в тeмaтa пo вpeмe нa peдaĸтиpaнeтo мy!
Постарайте се да се запознаете с правилата и да ги спазвате!
Цитат:
павлов
с риск да бъда малко груб,тия дето са ти препоръчали 12 ка за 42 кубика стая трябва да са били психично болни:))топло загоби бате топло загоби,какви да са тия топло загоби?освен ако ни си го сложиш в палатка[emoji38].иначе слагаш си 07 или 09 кгта и си свиркаш,всичко останало е пълнеж(шлака);)
Хайде да пишете грамотно! Срамна работа!
Off.....Нека не Ви прозвучи като заяждане, но нима Вие си мислите, че пишете грамотно? [emoji106]
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Цитат:
chany
Off.....Нека не Ви прозвучи като заяждане, но нима Вие си мислите, че пишете грамотно? [emoji106]
Не, разбира се! Няма как да може да пише грамотно човек, забиващ на стевата на 42 куб. метра помещение 12-ка :))
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
chany, мога и да допускам грешки, но се старая да пиша грамотно и изказвам мнения, базирани на моя опит. За разлика от господина който коригирам. И ако няма какво да напишете по отношение на темата, не пишете. Всеки взе да слага OFF след някое и друго мнение. Позволени са до два...Или правилата не са Ви ясни?
Благодаря на всички отзовали се със съвети за 42-та кубика. Имам обаче един фундаментален въпрос - мебелировката и т.н. не редуцира ли пространството със своя обем в дадено помещение? И ако да, това означава ли, че ако да кажем мебелите формират 2 кубика, значи отопляемата площ ще е реално 40...
Според мен Chany не е чел форумните правила и е решил,че текста в червено е на павлов, а не на админ.
Цитат:
ponyasd
Aйде още един експерт дето хвърли на боклкука всичко различно от още нетестваните KGTA .Питам се само дали въобще сте ги виждали с очите си тия митологизирани още преди да се родят КGTA-та,или само така си пишете ,по презумпция изхождайки от постовете на двама трима съфорумници,изкарали предположения че ще са 'евентуално" добри.Направо да спрем тогава да внасяме пълнежа "шлаката" и да се оборудваме само с KGTA-та.Имам два климатика които са наполовината на цената на KGTA.Изключително доволен съм.Това лято ми предстои да оборудвам едно жилище с още две бройки.Пак ще взема от същите.За 1500 - два броя ,които щв ми свършат същата работа.
Все пак нека да оставим човека да каже какви са тия прословути климатици за по 750 лева или е дълбоко пазена държавна тайна?:))
Цитат:
Aleksandars
chany, мога и да допускам грешки, но се старая да пиша грамотно и изказвам мнения, базирани на моя опит. За разлика от господина който коригирам. И ако няма какво да напишете по отношение на темата, не пишете. Всеки взе да слага OFF след някое и друго мнение. Позволени са до два...Или правилата не са Ви ясни?
Това, което съм написал се отнася само и единствено за Павлов.
Да, да....... Sir John е прав, за което се извинявам на Aleksandars.
Цитат:
sniper
все пак нека да оставим човека да каже какви са тия прословути климатици за по 750 лева или е дълбоко пазена държавна тайна?:))
Не е тайна разбира се,и става дума за модела Change на Gree.740 лева е девятката,а 785 е 12-ката.
Еее.... , браво бе Gree Change и Fujitsu среден клас нямат НИЩО общо в комфорта!
Просто ми се е налагало да спа в хотели с Change , а Fujitsuta имам достатъчно.
Иначе си абсолютно прав , че и двата си правят зададените градуси.
Аз лично не бих се наказал с Gree за домашен климатик, за офис може би да.
п.с. зимата спрях до едно хранително магазинче с колонен Gree - външното от големите с два вентилатора.Ами това нещо заглушаваше шума от моя двигател - дизелов джип(не чисто нов):).
Цитат:
ccankov73
Еее.... , браво бе Gree Change и Fujitsu среден клас нямат НИЩО общо в комфорта!
Ако под среден клас на Fudjitsu разбираш KGTA - то те нямат нищо общо и с цената.Едните са точно два пъти по скъпи.
Ако пък трябва да ги сравнявам с ниския клас,или който и там да се води - LMC серията,то ги имам и двата в къщи,и честно казано някаква фрапираща разлика не виждам.Само дето LMC ми излезе с 400 лева по скъпо навремето.Писал съм съответните теми за констатираните от мен недостатъци.
Здравейте, от тези FTXM25M и 09LTCA кой е по-добрия избор? Ще се ползва на мястото на една много стара унаследена 12* Мидея в спалня (климатика не е за мен). Основното предназначения на климатика ще е за отопление.пп
п.п нещо не стана с линковете
https://*********/index.php?route=product/compare
Как да разберем какви са моделите?
Цитат:
Aleksandars
Как да разберем какви са моделите?
Редактирах си мнението, че нещо не сработиха линковете. Това са двата модела:
1 Daikin FTXM25M - 1800лв с включен стандартен монтаж
2 Fujitsu General 09LТCA - 1750лв без монтаж