Смятам да си продавам TOSHIBA 251 PDR,но намам идея какви пари да и търся.Ако някой може да даде ориентировъчна цена.
Смятам да си продавам TOSHIBA 251 PDR,но намам идея какви пари да и търся.Ако някой може да даде ориентировъчна цена.
От цената на която си е взел, 50% надолу. Разбира се, това е мое мнение и не е ангажиращо. Каква е причината за продажбата? Какво е техническото състояние на климатизатора? Тези въпроси са от значение, при продажба.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Колега, ако наистина смяташ да продаваш машината, наистина дай малко разяснения. Може и на ЛС.
Хайде темата да не се превръща в поредния фарс, като почти всяка тема във форума...Нека потребителя да реши сам какво ще сподели и на колко ще си оцени машината.
Машината се ползва целогодишно,няма ядове.Има възможност за JDR.За 650 лева ще го насека със брадвата.Снимката я направих със таблета,току що.
Този пост е редактиран от charliii; 26-08-18 в 14:52.
Чарли, дай брадвата на Миланов и си ползвай машината със здраве. Измий я, да не смърди, ако е нужно и не я ползвай, когато не е необходимо / като на снимката.
Моля заключване и триене.Нито мирише климатика и други глупости които са възможни да ви минат през главите.
Да не се разбере погрешно, човека който каза 50%, сигурно е имал в предвид 50% от цената когато се е купувал като нов. Аз съм попадал на цена за втора употреба около 1300---1400лв. (ако изобщо се намери като наличен)
dodo хич да не вменява, че нещо съм тръгнал да определям неща дето нито ми е работа нито ми се иска.
Миланов, нищо не си разбрал....както обикновено. Темата се заключва по молба на потребителя. Както написах, поредното омазване е факт...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk