Мисля да закупя един от двата ,но се чудя дали си струва да дам 500-600 лева отгоре за сдр.Който има мнение по темата да го изкаже. Ще съм благодарен .
Мисля да закупя един от двата ,но се чудя дали си струва да дам 500-600 лева отгоре за сдр.Който има мнение по темата да го изкаже. Ще съм благодарен .
Този пост е редактиран от avenger; 25-02-16 в 22:04.
Вече имаш два SDR-a, така че трети няма да е излишен! Сега видях, че единият го продаваш?! Не си доволен или просто искаш нов?
Доволен съм ,просто искам нова машина ,пръв аз да и се радвам
- - - - - - - - - -
или може да изчакам да видя какво ще искарата тази година като модел и тогава да предприемам нещо ,но че ще взема ,ще взема
Изобщо има ли го внесен тоя SDR ?
Този пост е редактиран от avenger; 26-02-16 в 09:26.
Няма го ,но от фирмата която си взех 401 ми казаха че ще ми го внесът по поръчка
Да не отварям нова тема тия хитачита новите са много яки
img_03_sp.jpg
XF-spec_img18_sp.jpg
APF-а е наистина забележителен.
Фен съм на тошиба ама на едно такова хитачи няма да откажа .
Ако смяташ да го експлоатираш заедно с тошибите, ще сбъркаш. Работят по доста различен начин. А и според мен, комфорта на работа на Тошиба е все още недостижим за Хитачи.
Питай Алекси да видим. Особено след снимките на suzumi -то. Извинявам се за оффа ама не се стърпях. По темата всички марки си имат трески за дялане. Но и мен ме посъветваха да не мешам марките, точно заради различните начини на работа при различните марки.
Машините, за които говоря аз, нямат много общо с машините, за които говориш ти - така че наистина си off.
Това Хитачи изглежда много добре /дизайн, характеристики/. Но дали изобщо го има внесено и каква му е цената. Ако някой има инфо нека пише.
Цената му най-вероятно ще е около 5 бона. Само дано дефростите му да не са на всеки час, както при останалите хитачита. Не го гледайте това хитачи - то е депутатски климатик. Не виждам кой друг би си го купил. Тия пари на мен ще ми стигнат да се топля поне 8 години при 30+ градуса вътрешна температура.