Потърсих, но явно съм малко смотана и не открих мнения за нискотемпературен климатик Chigo.Можете ли да дадете мнения дали си струва, защото цената е доста приемлива за климатик до -20 градуса отопление. Благодаря предварително.
Потърсих, но явно съм малко смотана и не открих мнения за нискотемпературен климатик Chigo.Можете ли да дадете мнения дали си струва, защото цената е доста приемлива за климатик до -20 градуса отопление. Благодаря предварително.
Кажи цената на този климатик. Ако е като другите Чиго (демек струва 600-700лв)е само реклама.
Изпратено от моят Nokia 3.2 с помощта на Tapatalk
Видях цената,но съм сигурен че не е така. Има климатици които топлят при -20 но са над 2000лева.
И Gree топли при -22°C за 1000-1200 лв.
Има бая изписано тук за последните модели из темата за тази марка Gree. Прочети мненията на собствениците.
Аз не търся мнения за gree.
Какво неясно има в моя въпрос?
На този вид ниско бюджетни машини, параметрите се пишат от рекламният отдел на фирмата, и са винаги леко преувеличени спрямо реалните!!!
ако за -20C се чете като 5C, 800 вата значи е 1200W, ако е с 5 КОП значи реално е с 2-3 и на всичкото отгоре правят дежурни дефрости,
на 30 минути задължителен дефрост досадно е..
Ако е за офис става, но ако е за дом където си се съблякъл и си по пижама, некомфортно не бих купил такъв клас климатик...
Най добре е да посъбереш още малко пари и да си купиш среден клас, някоя изпитана марка климатик...
Аз съм стигнал до това заключение, защото съм ги имал всичките посредствени марки!!!!