Отговор: Моля за помощ свързани с различни модели климатици мулти-сплит Midea
Цитат:
Първоначално публикувано от
gerhar
А твоя проблем какъв е ? По правилата на форума в него се пише на български . Ако за някой руския не е чужд език си е негов проблем . И какво точно не разбра от неграмотния ми български . Не държа да получа отговор , няма смисъл.
Цитат:
SPSt
Справка-прочети постовете на създателя на темата. Аз поне по-трудно разбирам този "български" от поста на руски.
:offtopic:Не че много държа да ти отговарям, ама поне чети и се постарай да разбереш прочетеното. Ако ти си създателят на темата /а не си/, то забележката ми е била към теб. В общия случай е отправена към всички неграмотно пишещи тук, защото трудно се схваща смисъла при толкова правописни, граматически и пунктуационни грешки. Такива постове също не са на български език.
Много съжалявам за моите български език който е пълно е с грешки. Не съм българин но живее в България за това се опитам да намеря информация тук. Някой знае кога е спрян производство на MIDEA M20C-14HRDN1-Q ? Още веднъж благодаря за помощта и разбиране.
Предполагам, че има теми и постове, които са писани от хора (най-вероятно чужденци) с помощта на онлайн преводач. А "руснака" не за първи път пуска постове и теми на руски и народа се напъва да му отговаря на руски. В интерес на истината имаше друг случай с чужденец (не руснак), на който му бе направена официално забележка за постове не на български и после изтрити.
ПС - познах ситуацията. Човекът не е българин, но се опитва да пише на български и има реален проблем, а руснака не се и опитва и повечето му публикации са безмислени, като "мултфилми" и други подобни теми.
Съгласен съм, че трябва да се пише на български.
Съгласен съм, че трябва да се пише и грамотно.
Но не съм съгласен да се заключват теми заради такива дразги.
Насочили сте темата към заключеане.
Още чакаме временно заключени теми да бъдат отключени.
Нека да проследим развитието на казуса, моля.
- - - - - - - - - -
Цитат:
ПАТ
Някой знае кога е спрян производство на MIDEA M20C-14HRDN1-Q ?.
Последно известната цена е 03.2016, така че най-вероятно е спрян от производство в края на 2015 година.
Благодаря значи майсторът няма как да ми твърди ще не е стара машина.. надявам се утре да се разберем (не използвам онлайн преводач.. но може бе трябва... мислих че съм по-добър от Google но явно има още много работа). Още веднъж съжалявам за език
По-добър сте от Google преводача. Разбира се смисъла на това, което пишете. Не се притеснявайте. Просто трябваше още в първия пост да напишете, че не сте българин. Моето мнение, че е по-добре да смените фирмата.
Благодаря за всички и най много на the inquirer :thumbsup:
С вашите аргументи (дата на производство, мощност....) майтърът нямаша друг избор освен на премахне климатиците без да оспорва.
Tой преряза кабелите и тръбите кратко, но все пак без вас нямаше как де се оправи с този проблем.
Честито!
Сега остава да намериш правилния човек или фирма,
която коректно да оферира и да извърши монтажа.
Цитат:
the inquirer
Честито!
Сега остава да намериш правилния човек или фирма,
която коректно да оферира и да извърши монтажа.
да, но убаво е че сега имам повече опит и разбирам малко повече от климатик.Ще видим. Още веднъж благодаря