Страница 11 от 11 ПърваПърва ... 91011
Резултати от 151 до 165 от общо 165
Like Tree79Одобрявам

Избор на климатизатор '2025 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2013

Отговор: Избор на климатизатор '2025 година

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    Щом имате мерак, доверявате са на местните фактори и Ви "бодват" минимум по една "14" в помещенията (а може и по 18-ка) и всичко е "ток и жици".... Както се казва - чета и плача... Вие видяхте ли параметрите на деветките които съм предложил? Визирам AGHG09KVCA?

И кое не е добре, като при тази серия 9 и 12 са еднакви хардуерно машини?!
    Пост #20,22 от тук
    Този пост е редактиран от corsairman01; 10-03-25 в 23:29.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от corsairman01 Виж публикацията
    Пост #20,22 от тук
    аз ли не съм наред или там става дума за Lvca (r410), а тук става дума за Kvca (r32) ???

4. Member
    Тук е от
    Nov 2013

Прав си, но като знам как триото "обича" промените, винаги едно на ум.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Постовете #20,22 и някои други мнения на потребителя от темата ,са противоположни с мнението в пост #28 на същия потребител . Кое от мненията е вярно не се знае , затова се доверявайте на проверени прфесионалисти .

6. Member
    Тук е от
    Mar 2024

Цитат Първоначално публикувано от ggplv Виж публикацията
    Здравейте,

С молба за съдействие:
    1. Жилищно помещение.
    2. Цяло сезонно ползване - oxлaждaнe и отопление.
    3. Апартамент: спалня - 17м2(44м3)западно изложение и хол - 26м2(67м3) източно изложение. ПВЦ дограма. Спалнята е с двоен стъклопакет. Сградата е с външна изолация.
    4. Пловдив.
    5. Охлаждане - 24/25 градуса, отолнение - 23/24 градуса;
    6. Сградата е с външна изолация. Спалнята е с изолация на тавана.
    7. В спалнята - телевизор. Хола е с кухненски бокс.
    8. До 4000 - 4300 лв

Двуомя се и за двете стаи между Fujitsu ASEH 12 KMCG/AOEH12KMCG и Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZS-W /SRC35ZS-W2 Premium. Може би за спалнята MHI SRK25ZS-W.

Благодаря предварително!
    Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZS-W Premium за хола, за спалнята SRK20ZS-W Premium
    Този пост е редактиран от Ivanskin; 13-03-25 в 13:29.

7. Novice
    Тук е от
    Apr 2024

Привет отново.
    На 1вата къща препоръчахте грее g-tech, взех 5 броя, останах доволен. На 2рата къща вдигнахме летвата от към клас на отопление спрямо g-tech и препоръчахте MHI Diamond голям + 3 малки Премиума. И от тях съм доволен след изминалата зима (ако все още може да я наричаме така де). Сега имам нужда от два климатика за 3та къща, където се намира в село Бисерци (Кубратско). Къщата е с изолация 10см. Южно изложение. Стая1 - Хол с преходна кухня. Общо 20-25кв.м. Стая2 - детска, 15кв.м. Нека са нещо между G-tech и MHI, като максимална горна граница, която не искам да я достигам е 2000 с монтажа + доставката. (за стая1) и около 1800 макс. за стая2. Благодаря предварително.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2021

Здравейте моля за препоръка

1. За жилищно помещение.
    2. За охлаждане/отопление.
    3. Kaĸвa e:
    · ĸвaдpaтypaтa и ĸyбaтypaтa нa пoмeщeниeтo; помещение 13м2 - 32.5м3
    · PVC дограма
    · ĸвaдpaтypa нa пpoзopцитe; ~3м2.
    · изложение нa пoмeщeниeтo; запад с лоджия.
    · етаж нa пoмeщeниeтo в cгpaдaтa, 3/5 апартамент.
    · ĸaĸвo e пpeднaзнaчeниeтo нa пoмeщeниeтo- , дeтcĸa стая
    4. B ĸoя част на България - Пазарджик - 205м надморска.
    5. Желана температура 22-25
    6. Външна изолация, сградата е ново строителство тухла.
    7. Има телевизор.
    8. Бюджет 2000-2600 в краен случай 3000 с монтаж.
    9. До -15 градуса външна температура.

Особености: детска стая, вътрешното тяло се пада срещу легло т.е. трябва да има вариант за насочване на струята във възможно повече посоки или някакъв датчик който да следи човешко присъствие. Задължително WI-FI контрол. Ако има някакво филтриране на въздуха също би било +.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от Stormrage Виж публикацията
    Здравейте моля за препоръка

Особености: детска стая, вътрешното тяло се пада срещу легло т.е. трябва да има вариант за насочване на струята във възможно повече посоки или някакъв датчик който да следи човешко присъствие. Задължително WI-FI контрол. Ако има някакво филтриране на въздуха също би било +.
    Тази част да е срещу леглото може ли да я промените? Това е най-гадното нещо.
    Датчика искате да е от типа да не духа там където вижда човек ли?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Стоянов Виж публикацията
    Привет отново.
    На 1вата къща препоръчахте грее g-tech, взех 5 броя, останах доволен. На 2рата къща вдигнахме летвата от към клас на отопление спрямо g-tech и препоръчахте MHI Diamond голям + 3 малки Премиума. И от тях съм доволен след изминалата зима (ако все още може да я наричаме така де). Сега имам нужда от два климатика за 3та къща, където се намира в село Бисерци (Кубратско). Къщата е с изолация 10см. Южно изложение. Стая1 - Хол с преходна кухня. Общо 20-25кв.м. Стая2 - детска, 15кв.м. Нека са нещо между G-tech и MHI, като максимална горна граница, която не искам да я достигам е 2000 с монтажа + доставката. (за стая1) и около 1800 макс. за стая2. Благодаря предварително.
    MHI ZS-W може би е вашата серия (по-евтина от ZSX)

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Stormrage, ще Ви дам съвет за няколко подходящи модела.
    Предвид условията и разпределението на мебелите в стаята, на първо място ще поставя Midea CB1-09HRFN8 (B) Breezeless E или по луксозната версия Midea MSFAAU-09HRFN8 BreezeleSS+. Лично на мен, като техник, първия вариант ми допада повече. Тук най-важното е TWIN FLAP™ технология при охлаждане - вътрешните тела разполагат с двойни TwinFlap жалузи с нано отвори, които осигуряват равномерно и деликатно разпределение на охладения въздух в цялото помещение. И двата модела имат wi-fi, както и йонизатор. Като друга опция Panasonic KIT-TZ25-ZKE - модела има вградена nanoe™ X система и вграден WLAN. Друга опция - Mitsubishi Heavy Industries SRK15ZTL-W~SRC15ZTL-W Smart Plus - тиха машина с добро управление на въздушния поток, както и интелигентно управление през смартфон или таблет. Тук може да помислите и за Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-W~SRC20ZS-W2 Premium + wi-fi модул. Втория модел има по добър хардуер от първия.
    Идва ред на на още два варианта - Daikin FTXM20A~RXM20A BluEvolution Perfera - модела има всичко от което се нуждаете. Като алтернатива от същата марка Daikin FTXP20N~RXP20N Comfora, но пък с доста по-слаб хардуер и параметри (но също ще свърши работа предвид условията).
    ccankov73, Genadi80, Palev и 2 други харесват това.

12. Novice
    Тук е от
    Apr 2024

Получих оферта за 2 броя. Не знам дали няма нещо още по оптимално?
    Дайкин Сенсира 9000 и Дайкин Сиеста 7000.
    1вия за 1399 с монтаж + 5г, втория 1319 с монтаж и 5г.
    Този пост е редактиран от Стоянов; 16-03-25 в 22:28. Причина: Добавяне на параметри.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2013

Ниския клас на Дайкин бих го подминал.

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Apr 2024

Цитат Първоначално публикувано от corsairman01 Виж публикацията
    Ниския клас на Дайкин бих го подминал.
    Предположих, именно затова търся предложения за по-добри заместители.

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Стоянов:
    Midea AGN-12N8D1 Xtreme Heat Nordic + Midea AGN-09N8D1 Xtreme Heat Nordic
    General Fujitsu ASHH12KMCG Standard Range + General Fujitsu ASHH09KMCG Standard Range
    Gree GWH12AVCXD-K6DNA1A Airy + Gree GWH09AVCXD-K6DNA1A Airy
    Ivanskin одобрява това.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2024

Привет отново.
    Midea Xtreme Heat Nordic AGN-12N8D1-IH + Midea Xtreme Heat Nordic AGN-09N8D1-IH

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Stormrage Виж публикацията
    13м2 - 32.5м3
    Бюджет 2000-2600 в краен случай 3000 с монтаж.
    Daikin Perfera FTXM20A - Има активно пречистване на въздуха и двузонов сензор за присъствие.
    Panasonic Etherea CS-Z25ZKEW - Има активно пречистване на въздуха и добро управление на струята
    Mitsubishi Electric MSZ-AY25VGK - Също тих и комфортен климатик с добро упраление на струята.

18. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Привет отново.
    Виж долното
    https://www.technopolis.bg/bg/Klimat...descriptionTab

Мисля това е

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 11 ПърваПърва ... 91011

Подобни теми

1. Избор на климатизатор '2024 година
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1495
    Последно: 01-01-25, 17:34
  2. Избор на климатизатор '2023 година
    Отговори: 985
    Последно: 01-01-24, 17:04
  3. Избор на климатизатор '2022 година
    Отговори: 1127
    Последно: 01-01-23, 11:38
  4. Избор на климатизатор '2021 година
    Отговори: 1745
    Последно: 01-01-22, 20:39
  5. Избор на климатизатор '2020 година
    Отговори: 1381
    Последно: 01-01-21, 12:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе