Ами да си слага пар-кета и да пушва канали. Ако е истинско-наистина е много тъжно
Може пък човека да има талант за климатици-поне изписва думата правилно
Колкото и жалко да е 80% от децата пишат на шлокавица
Незнам след време как ще е нашия хубав език.
Ако някой се беше сетил да постави и канал в съответния цвят-щеше да изглежда много приятно:
И т.н.....
- - - - - - - - - -
Ето малко снимки от холандския форум-вярно повечето живеят в къщи, но и по блоковете не се виждат такива неща (там хората обикновено са под наем):
Този пост е редактиран от stainway; 13-06-18 в 01:38.
Предполагам цената на каналите и аксесоарите надхвърля цената на монтажа
Не излиза толкова скъпо. Аз си взех, само че за вътре. Отвън го мислех, но се отказах, тъй като всички останали машини наоколо, са без каналки и много щеше да се набива на очи. Да ми е излезло с едни 15-20лв. повече. Всеки си преценява. Климатик не си монтираш всеки ден. Ще спестиш 30-40лв., които вечерта най-вероятно ще изпиеш в кръчмата, докато другото остава да краси фасадата на жилището ти с години.
Този пост е редактиран от rosswen; 13-06-18 в 10:01.
Аз пък си мисля, че не е толкова трудно, но докато витае мисълта: Те ни лъжат,че ни плащат-ние ги лъжем, че работим ще бъде така.
В крайна сметка може да се изградят някакви норми как да изглеждат монтажите , а това,че ще бъде малко по-скъпо не е причина да не се прави.
Просто се казва-това се прави така и струва толкова-без много-ама не може ли по-евтино и т.н. Ще се свикне бързо. Все пак вече май се вакуумира-ето положителна стъпка.
Липсата на доход е последствие, а не първопричина.
Но да,признавам че на мен ми е лесно да си философствам от разстояние.
Когато има желание-всичко става-дори в съответния цвят
Този пост е редактиран от stainway; 13-06-18 в 17:07.