Това,че стойките са почнали да ръждясват ми изглежда малко опасно Да не вземе да се стовари върху главата на някой минувач ( да пази Господ).
Все по често виждам едни стойки, които са без заварка, раздвижни. Те като почнат да ръждясват след време....
Тези стойки са вечни, щом заварките са вкопани в изолацията. Самсунга ще изгние преди тях..
Глупости, това са едни от най-дорбите стойки в България - тип Атаро. Аз не съм виждал да ръждясат, има машини по над 12 години с тях. Нямат нищо общо с ментетата по 5 лв.
Хич не са глупости. Много са лесни за правене, едно лазАрче и две огъвки. И почва с**о и п**о да ги прави и така. А имат слабо сечение и почне ли ръждата.....
- - - - - - - - - -
20160914_151958.jpg
Клечката е 2mm. Слабото сечение е клечка и половина, ламарина 1,5mm
20180708_164403.jpg
Миланов тези твойте не са Атаровски за които пише Мега.Твоите вървят в комплект с едни Китайски щайги и са много зле.
Не знам какви са т.н. атаро стойки, картинката я взех от нета. Снимката с клечката е на единият ми климатик. Не виждам причина да са сгъваеми, като че ли ще си сваля човек всеки ден климатика та да не пречат.
Капни ги с телоподаващо и да мирясаш
Майтап на страна защо като се притесняваш не ги подмениш с дебелостенни стойки?
Моите не ги мисли, отдавна са подсилени с един кат 4мм от долу. А и са ми вътре на балкона климите. Аз за на другите стойките се притеснявам. Ти по улиците/тротоарите не ходиш ли?
Този пост е редактиран от milanov; 09-07-18 в 08:00.