Внимавайте, на кого ще попаднете! [emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Този който е монтирал тази "бингия", заслужава да му бъде увит около врата тръбния път и позорно да бъде сочен с пръст.......Иначе си мязат...Какъвто монтажа, такава и машината.
Адаш,като ходих оня ден до кауфланда за промоционална течност се вгледах малко и на климите от нашия вход...Еле,на горните етажи имаше едно чудо ,според един от колегите ти най-малко 90 килца .Даже гадаехме дали ще се озове на нашата тераса в случай на възможен свободен полет или ще прехвърли пътеката и приземи в храстите....В тоя ред на мисли и опасения,когато правихте втория си монтаж на етерията се вгледах нагоре и там на друг климатик едната стойка беше цъфнала в горната си част от терасата на 10-15 мм . Като се прибера ,ще направя фотоси и на 2те чудеса .
Дано оня кютук 90 кг е хванат с проходни шпилки и елементи както си го пише в учебниците,че иначе страшно.....А за другото чудо над етерията ....!?
Ухааа, Трео с безплатен монтаж! [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Боднали са го, като Спондж Боб Насрани Гащи. Дупката са я улучили от втория път. Язък за марковата машина!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Това няма как да е правено от човек който с това се занимава, по-скоро от някой с моята сръчност.
Втората дупка не е грешка. Зимата се ползва за подаване на пресен въздух, а лято се ползва от семейство лястовици.
Да, Боби! Сигурно са пропуснали да му прекарат дебелата трАба за кислородния генератор.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Това е 12 монтирана в около 10 кв.м.стая и имаше оплаквания, че стаята не може да се стопли.
Аз не вярвам това нещо да е имало филтри.
Сигурно като са го монтирали техниците са забравили мрежичките в кашона и после в контейнера.
Здравейте,
Имам въпрос, който може и да е обсъждан, но така и не успях да намеря информация.
Откъде могат да се закупят показаните на снимките розетки за скръване на отвора на външната стена.
Нужни са ми с външен диаметър 100-120мм и вътрешен около 50мм.