Мерси.
Ванко що рекорд бе, съвсем нормално е за два дена да ги изпипате така, Не мисля че е продължило дълго. Аз като се сетя колко време слагах моите машини да кажем около седмица. Все пак 25 метра тръбен път за двете тела, после кабеляци, после дренажи минаващи през стените и т.н. Хубавите монтажи изискват време, а тия с висящите кабли навън и тръбите дето седят ей така във въздуха минаващи по диагонал се правят бързо. По 3-4 на ден
Нали се сещаш,че 99% от монтажите са от тези "нормалните" по 3-4 на ден. Срещу блока има две капанчета -едно кафене и една скара. Когато си тръгвахме,и от двете имаше изказвания,че не сме нормални да губим толкова време,я ги виж другите как ги сложиха за два часа,чак пък да разглобите и парапета на човека, и т.н.
Но клиента е предоволен,както и аз.
Веднага си личи кой си обича работата и не заобикалиа после клиентите си да за vanko68 говоря.
Тия дето са го коментирали това ги остави. Имам чуството че българина си е свикнал на грозната гледка навсякъде. А пиянките от капанчетата са компетентни по всички въпроси. И най-разбират като има за пиене. БГ картинка, нали се сещаш.Първоначално публикувано от vanko68
За твоите снимки мога да кажа че отвън монтажа изглежда много яко. Знам че е трудно да докарате същия цвят като стената, в тия случаи ние слагаме (слагахме да кажа, понеже отскоро смених работата, оставих занаята за сега) канали с цвета на дограмата и пак се връзва естетически.
Нали писах,че клиента си хареса цвета на каналите,не е наш избор.И аз малко не ги харесвам относно цвета,иначе останалото ме кефи като изпълнение.
да, наистина! даже бих казал много добра!Първоначално публикувано от cooler
Днес бях изненадан от този прекрасен монтаж. [img width=800 height=600]http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0194666/img_194666_1583422_r.jpg[/img]