Мерси.![]()
Ванко що рекорд бе, съвсем нормално е за два дена да ги изпипате така, Не мисля че е продължило дълго. Аз като се сетя колко време слагах моите машинида кажем около седмица. Все пак 25 метра тръбен път за двете тела, после кабеляци, после дренажи минаващи през стените и т.н. Хубавите монтажи изискват време, а тия с висящите кабли навън и тръбите дето седят ей така във въздуха минаващи по диагонал се правят бързо. По 3-4 на ден
![]()
Нали се сещаш,че 99% от монтажите са от тези "нормалните" по 3-4 на ден. Срещу блока има две капанчета -едно кафене и една скара. Когато си тръгвахме,и от двете имаше изказвания,че не сме нормални да губим толкова време,я ги виж другите как ги сложиха за два часа,чак пък да разглобите и парапета на човека, и т.н.
Но клиента е предоволен,както и аз.
Веднага си личи кой си обича работата и не заобикалиа после клиентите си да за vanko68 говоря.
Тия дето са го коментирали това ги остави. Имам чуството че българина си е свикнал на грозната гледка навсякъде. А пиянките от капанчетата са компетентни по всички въпроси. И най-разбират като има за пиене. БГ картинка, нали се сещаш.Първоначално публикувано от vanko68
За твоите снимки мога да кажа че отвън монтажа изглежда много яко. Знам че е трудно да докарате същия цвят като стената, в тия случаи ние слагаме (слагахме да кажа, понеже отскоро смених работата, оставих занаята за сега) канали с цвета на дограмата и пак се връзва естетически.![]()
Нали писах,че клиента си хареса цвета на каналите,не е наш избор.И аз малко не ги харесвам относно цвета,иначе останалото ме кефи като изпълнение.
да, наистина! даже бих казал много добра!Първоначално публикувано от cooler
![]()
Днес бях изненадан от този прекрасен монтаж.[img width=800 height=600]http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0194666/img_194666_1583422_r.jpg[/img]