Отговор: Монтаж на климатици - цени и отговорности
Здравейте, дами и господа!
Моля, препоръчайте ми читава фирма или лице в София за монтаж на климатик Toshiba на леко особено място? Държа да е по всички правила - зачистване на стружки, гумени тампони, ако се наложи - удължаване на тръбен път, 20 мин. вакуумиране на тръбния път с маслена помпа и всичките му салтанати... Монтажът няма да е сега, а през есента (октомври-ноември), когато има свободни качествени майстори.
Предварително благодаря!
Цитат:
Първоначално публикувано от
karakondjo
Здравейте, дами и господа!
Моля, препоръчайте ми читава фирма или лице в София за монтаж на климатик Toshiba на леко особено място? Държа да е по всички правила - зачистване на стружки, гумени тампони, ако се наложи - удължаване на тръбен път, 20 мин. вакуумиране на тръбния път с маслена помпа и всичките му салтанати... Монтажът няма да е сега, а през есента (октомври-ноември), когато има свободни качествени майстори.
Предварително благодаря!
Powerclima +359 888 62 78 79
+359 888 62 78 79
+359 888 62 78 79
Здравейте и благодаря за отговора!
С какво Ви впечатлиха Powerclima? Вие доволен клиент ли сте или сте от фирмата? Кого да търся там (екип, монтажник, началник)?
- - - - - - - - - -
Toshiba Daiseikai 5
Цитат:
karakondjo
Здравейте и благодаря за отговора!
С какво Ви впечатлиха Powerclima? Вие доволен клиент ли сте или сте от фирмата? Кого да търся там (екип, монтажник, началник)?
- - - - - - - - - -
Toshiba Daiseikai 5
Нито едното от двете, които изброихте. Но относно компетентността и възможностите на началника им познат във форума с ник MEGA, много от потребителите на форума могат да свидетелстват, както и вие сам може да се убедите ако прочетете мненията и препоръките му през годините( но се съмнявам да го направите).Понеже питахте от какво съм впечатлен, отговарям: Аз съм впечатлен от този човек.
Доколкото съм чел по някои постове, Мега е с фирма, която има повече работа, много машини и големи обекти. И цените им са по-високи, което отговаря и на качеството. Скоро един такъв питащ май избра други с по-ниски цени и после питаше как да запълва дупки. Нещо не съм много убеден, че ще се разберат само за монтаж на незнайно от къде купен климатик. Дайсекай 5 не е ли стар модел, така че може и втора употреба да е. Те фирмите по принцип не обичат много такива монтажи на незакупени от тях машини. И по-късна есен пък почва кампанията по монтажите за зимно отопление и не е мъртъв сезон.
Мега няма нищо общо с Пауърклима , с Мегаелектроникс
Никът Мега не идва от фирма. И аз знам, че е Пауър клима.
Цитат:
VLADO 66
Мега няма нищо общо с Пауърклима , с Мегаелектроникс
:offtopic: Лебо мек ли е? Меко леб ли е? Я па я, дай два леба!
@VanDan Toshiba Daiseikai 5 е моят, старият, монтиран през 2012-а по указания на Aleksandars и работещ безотказно досега.
Новият е 9-ка и е подарък (за сватба) - неразопакован.