Спеколира ли се с климатичната техника когато е сезон за закопуване на такъв вид техника?
Получавате ли актуална информация за климатичната техника?
Спеколира ли се с климатичната техника когато е сезон за закопуване на такъв вид техника?
Получавате ли актуална информация за климатичната техника?
Ъ? Що па в Габрово... Знам една много коректна в Каспичан. Даже за рекламите в сайта си плаща.
Защото съм от Габрово, и се занимавам с климатици. Интересно ми е какво се говори на клиента. Нашета практика е да не продаваме на всяка цена и когато преценим, че климатика няма да върши работа на клиента - не му го продаваме. Та чудно ми е колегите в бранша как се отнасят към клиентите си?
Продават на всяка цена. Време е да се преструктурирате.
Много ми е готино когато виждам клиентите на които сме слагали климатик - идват за друг климатик или водят приател да му сложим. Може би съставката на успеха е в детайлната работа към всеки.
Уффф, аман!
В първия момент си помислих, че клиент от Габрово наистина си търси читава фирма за монтаж.
А то всъщност, поредният пишман търговец е решил да задава рядко безмислени въпроси с цел да си направи по някакъв начин някаква, неясно точно каква реклама!
Петров, 5 дни наказание, ако смяташ да участваш за в бъдеще във форума - моля, избягвай безполезната автореклама.