Съжалявам, но не съм искал да те обидя по никакъв начин!Цитат:
Първоначално публикувано от MitkoS
Не си станал за резил, просто си се объркал...
Поздрави!
Преглед за печат
Съжалявам, но не съм искал да те обидя по никакъв начин!Цитат:
Не си станал за резил, просто си се объркал...
Поздрави!
Може и да не сме се разбрали, ама си добродушен ... и в крайна сметка, ти благодаря за това.
Поздрави и от мен.
Няма да се пречкам повече в тая тема.
Просто съм "огледало" .../вярваш ли че не съм те разбрал/Цитат:
Когато продаваш нещо, трябва да носиш отговорност за него!
За 20 години в този бизнес съм видял всичката помия на отношенията!
Това е една извратена война, между доставчици и клиенти!
Стоварват с ТИРове машини, О.К., добри са, качествени, ама освен да преброиш КЕШа и да оставиш будалите да се разправят, трябва и да си пишеш името под картината!
В подобни форуми се ядем, без никой да се сети да попита този, който е взел парите!
Пак ти отговарям - Ще носи, ама ако аз го допусна! Аз съм си направил сметката приятел, дали желая гаранция или искам да имам по нататъшни отношения с фирмата - за моите машинки става дума - а твоята е крива, лукав си, сега с машинка за фреон, втори път с клещи - явно не ти е много проспериращ бизнеса, както твърдиш :) - иначе едва ли по този елементарен начин ще се рекламираш - сега има виртуални магазини - дори не си заличил от къде ги купуваш...... щом не можеш да се ръснеш по нормалния начин и да се рекламираш тъпо! Това в някои форуми се наказва ....
П.С. Не видях и дума да продума и за ел.ниньо .... :)) стана жалък да нападнеш човека който иска - това което е редно и му се полага срещу известна вече сума, която самия монтажник или фирма си самоопределя - но ти защити другите - мърлячи! ....Пфу!
Тук май,пак се мъти нещо,но какво ли ще се излюпи с това упорито биене по самара... :taz
Баси, изчетох 4 страници глупости за да видя какви са цените за такова местене и нищо....