Отговор: Размяна на климатици
да не се окаже ,че при -10 МХИ е "мощния" климатик :))
Не мисля. Няколко зими ги наблюдавам и пробвам различни варианти, решението за мен е да се разменят. Мицубишито просто е прекалено слабо за обема който топли, а ЛГ-то е прекалено силно за малката спалня, да не кажа дискомфортно. И в момента при -10, даже -5 проблеми има Мицубишито.
Мога да ти препоъчам да ти сложат стойки от неръждавейка,(за София знам) но във Варна нямам представа къде може да се предлагат.
Благодаря ти.
Моля ви за малко участие в темата.
Ами размени ги.Стойки има италиански доколкото помня, мисля че Aruba_men беше слагал такива и е много доволен, но са 250 лева ...
ако не ти се разменят може да преместиш стената :))
Цитат:
Първоначално публикувано от
justify
Ами размени ги.Стойки има италиански доколкото помня, мисля че Aruba_men беше слагал такива и е много доволен, но са 250 лева ...
40 лева са за стенен монтаж: Плъзгаща стойка – MS 230 – Климатици, иструменти за климатици, материали за монтаж
130 лева бяха за монтаж на покрив. Като им кажеш, че не искаш стойки и ти приспадат 10 лева и дефакто стойките ти идват на 30 лева. Но са комплект с тампони, видии - имат тампони и на самия гръб, който ляга на стената. Тежат около 3 пъти повече, сиреч има материал вътре. Измислили са го хората. Изобщо не си струва да се слагат от тези така наречени ''стандартни стойки''. Сега като монтират PDR-ката пак ще поръчам. :)
Той Aruba е табиетлия, знае какво иска. Обикновено искат най-евтиното. Напоследък хората се отвориха и плащат за неръждаеми стойки.
Просто започват все повече да ценят професионализма и професионалните продукти, защото разбират, че другите им излизат доста по -скъпо ...Тези стойки изпращат ли ги по куриер?
Цитат:
Първоначално публикувано от
justify
Просто започват все повече да ценят професионализма и професионалните продукти, защото разбират, че другите им излизат доста по -скъпо ...Тези стойки изпращат ли ги по куриер?
Мен ли питаш (за неръждаемите) или Аруба?
Изпращат ги - да. 6-7 лева е доставката.
изгодни са ,щото тампоните са по 2.50 най евтините а е добре да се сложат
Благодаря, ще си взема тези стойки.
А какво ще кажете за т.1 от въпросите? Може ли да се ползват същите връзки външно/вътрешно тяло? В смисъл, то може би може, но как е правилно?
Малко развитие по темата. Разменихме климатиците, ефект има какъвто исках, много по-комфортно е.
За съжаление обаче по препоръчаните стойки вече изби ръжда, а са сложени едва преди 6-7 месеца.