Ама къде само се отнесохте. Човекът попита как да си събере фреона, за да си демонтира климатика, без да го пуска в атмосферата, което явно си беше грешка. Вместо да изчете водата /бозата/ от девет кладенеца, от Гугъл щеше да разбере за 2 минути. Къде го отнесохте със сертификати, машини за събиране на фреон и куп глупости на търкалета. Голямата философия е да се събере фреона! Ако не е съвсем бос, а щом изобщо пита, явно не е, цялата операция по демонтажа ще му отнеме 15 мин. Ама не-що пък да не сурне едни 60 лв. на някой друг за 15 мин. работа?! Изобщо не разбрах защо бяха тези разтягания на локуми. Айде сега ме светнете и мен как трябва сертификат, който сигурен съм 90% от монтиращите климатици срещу заплащане нямат. Тук в България е така-всеки разбира от всичко и много работят работа и вземат пари за нещо за което не са учили. Не е правилно, но тук е така. Ако бяхме германци в Германия нямаше да е така.

В това видео↓ нагледно е показано как се събира фреон във външното тяло на стар климатик, вероятно преди да отпътува за България.
 Новият му български собственик дано да не получи токсично натравяне на организма от бацилите, плесените и мухъла.