Отговор: Помощ за локация на вътрешно тяло
Цитат:
Първоначално публикувано от
bobivg
С риск и аз да прозвуча грубо се опитваш да яздиш камила по асфалт в състезание за болиди.:BigGrin
Там, там........ ще е, Позиция 3 Win
Аргументи няма да ти дам, не защото нямам, а защото се забавлявам с аргументите на другите. Някак си не се чувствам длъжен да изтъквам + и - понеже не ми плащаш за това.:p
Ти хубаво се забавляваш, но не ми печелиш доверието по този начин, че да ти платя. Парите трябва да си ги заслужиш, а не да ги очакваш ;) С подобно отношение, утре най-много ние да се смеем на твоята камила! Пуснал съм темата защото съм преценил, че имам нужда от съвет, а не, за да бъде сцена на твоето забавление. Та, ще те помоля, ако не можеш да изкажеш нещо градивно по темата, замълчи и не я цапай.
4 Прикачен файл(ове)
Пичове,
Къде е по-удачно да се монтира вътрешното тяло в този случай:
1. Над бюрото
2. Над леглото
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41877&stc=1
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41878&stc=1
Ако е над бюрото, тръбният път ще е по-къс, като външното тяло ще може да се монтира по-нависоко отляво на прозореца. При другия вариант трябва да е под перваза с по-дълги тръби, висящи на фасадата
Въпрос на оглед на място, но над леглото е по-добре.
Цитат:
Mega
Въпрос на оглед на място, но над леглото е по-добре.
При този вариант няма ли да духа студен въхдух точно в гръб или това може да се регулира?
Цитат:
daimyo
При този вариант няма ли да духа студен въхдух точно в гръб или това може да се регулира?
Ако правилно съм разбрал разположението по снимката. В единия случай ще духа към бюрото, в другия на леглото. Все някъде трябва да духа.
Гледам имаш парно, та ако ще го ползваш Само за охлаждане и Няма да спиш на включен климатик, става и над бюрото.
Аз бих го сложил срещу вратата, или над вратата.
Цитат:
ccankov73
Гледам имаш парно, та ако ще го ползваш Само за охлаждане и Няма да спиш на включен климатик, става и над бюрото.
Прекарвам повече време определено на бюрото, така че май натам отиват нещата. Компромисно решение е. Няма да работи през нощта. Исках да разбера дали има сериозен аргумент срещу това да е над бюрото, освен риска от протичане и духането срещу леглото.
Основната идея при монтажа(от гледна точка на комфорта) е да не духа директно в хората, на тази база преценете къде ще ви бъде най-практично, съобразено с ежедневните ви навици.
Цитат:
daimyo
Прекарвам повече време определено на бюрото, така че май натам отиват нещата. Компромисно решение е. Няма да работи през нощта. Исках да разбера дали има сериозен аргумент срещу това да е над бюрото, освен риска от протичане и духането срещу леглото.
Монтираш го над леглото, слагаш му дефлектор и няма да ти духа в гърба, когато си седнал на бюрото....
https://www.google.com/search?client...&bih=927&dpr=1
А що да не си вземе друг модел който да разбива въздушната струята с дупчици на клапата.
Цитат:
bobivg
А що да не си вземе друг модел който да разбива въздушната струята с дупчици на клапата.
Това също е вариант......:)