рекламира се като приложим както интериорно, така и екстериорно, но на мен ми звучи като обикновен латекс с полимери, който или ще се отмива бавно от дъжда, или ще запечатва влагата в помещението и улеснява кондеза, респективно мухъла
да не говорим, че нещо хич ги няма в математиката и сметките им при относително тегло ~0,5 и разходна норма 3 ръце по 60-70 грама/м2 изобщо не дават тази себестойност
Не, не си заслужава.Евентуашно леко ще вдигнеш повърхностната температура, но няма да свалиш загубите.Освен това принципно таван има ефект да се изолира само ако горе е необитаема част, плочата е тънка, няма мазилка, такива ситуации.
Аз съм на 6-ти последен етаж,над мен има таванско със скатов покрив покрит с керемиди.
Интересно ми е някой който е ползвал боята какви са наблюденията.Иначе цялата сграда има външна изолация 8 см.
Вече апартамента е обзаведен, положена е интериорна мазилка на стените и за това търся алтернативно решение .
Няма ли съфорумци, които са ползвали подобна боя ?
Може би ще сложа изолация на плочата в подпокривното необитаемо пространство за следващата зима. Въпроса е дали ще има добър ефект ако изолирам плочата със стъклена вата само над моя апартамент и достатъчно ли е 10 см изолация .