Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28
Like Tree3Одобрявам

Избор на патрон с високо ниво на сигурност

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Отговор: Избор на патрон с високо ниво на сигурност

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    ...
    Трябва да има и ID card, което предполага ограничаване на възможностите за копиране на ключа. Поне на теория.

В някои случаи монтажът на скъп патрон е неоправдан спрямо качеството и защитата на самата врата и заключващи системи. С две думи - пробива се на правилните места и патронът остава недокоснат при взлома.

Успех!
    ....а на ключовете е гравиран ID номера на картата....така за " удобство"...., ако си затрие човек картата

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Гена да ме си препил?

Стига с тия "заглушители".

Ако иска платен СОТ, то има опция и за "втора линия", която изпраща също сигнал, ако се загуби контакта/връзката с първата линия

А й той човека иска нещо елементарно - колкото да не му разбиват вратата кварталните обирджии или циганчета.

То ако става за въпрос - има системи за 150-200лв които освен външната врата щебти охраняват жилището и на сектори - стая по стая е ти дава дали вътре има нарушител.

И като казвам СМС имам предвид не само изпращане на съобщение по мобилен оператор, но и по нета - когато интернетът ти е по кабел как ще "го заглушат"...?

Изобщо в големи филми го вкарахте.

Купи си някакъв приличен патрон колкото за квартални обирджии, а към останалите пари прибави още малко и си купи СОТ аларма - която е или с СМС или по интернет ти изпраща съобщение и задно с това има и "дудук" който да вдигне входа/квартала във въздуха...

Па нека идва някой ...

От скъпи системи 7 дублиране на 4акива има смисъл ако "биеш на око" било с жилището си, било с колите си, било си обществено известен...

В противен случай нникой няма да те брои за жив, освен квартални обирджии и наркомани...

4. Member
    Тук е от
    Nov 2016

@Гена това с прибиването и да се знае коя врата къде да се пробие го знаят опитните, които ходях с подготовка и знаят какво има и за какво отиват.

@justify Точно това имам впредвид. От кварталните обирджии и наркомани да се предпази жилището от взлом. Нито съм известна личност нито има какво да вземат толкова от жилището. Ще сложа някаква система която известява с СМС и т.н. просто искам и ключалката да е по-сигурна. Затова е и темата. В момента съм се спрял на EVVA ICS, тъй като незнам има ли смисъл да се дават 100-150лв отгоре за EVVA 3KS

5. Member
    Тук е от
    Nov 2016

Няма ли конкретни мнения за патрон ?

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

2 пъти ти писах за патрон, ама не отрази. Аз приключих с тази тема. Успех!

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Слагай една лепенка СОТ на вратата и си готов.
    Имам едно бунгало в балкана на около 5км от града по разбити черни пътища и наоколо има още двайсетина имота, всички ставали жертва на орките, освен един с лепенка СОТ на вратата.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Стига да могат да четат...
    Slusatel одобрява това.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2016

Цитат Първоначално публикувано от gurcayy Виж публикацията
    2 пъти ти писах за патрон, ама не отрази. Аз приключих с тази тема. Успех!
    Колега видях твоите мнения, но ми се искаше малко по-сигурен да е. За 50лв. незнам с колко ще е по-добър от сегашния. Може и да сложа един такъв, на мястото на втория патрон, а за основния мисля да сложа EVVA ICS.
    А относно влизане през дограмата това май важи основно за последния етаж или първите 2. При положение че съм посредата, трябва алпинисти да се спускат, тъй като апартамента няма и тераса.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Я сметни 10-15% от цената на самата врата и не се изхвърляй за повече.
    Пък, ако искаш, купи и по-скъп - парите са твои.
    Тези, които си инсталират патрони за над 300лв. не са форумни членове, а ако се занимават професионално си пазят хляба.

Защо не се обърна за консултация към магазина? Не е задължително да купиш от тях или те да ти го инсталират, надявам се?
    Прочети си гаранцията, ако имаш такава,за всеки случай!

12. Member
    Тук е от
    Nov 2016

Консултирах се и с продавачи, но питам и тук, защото незнам като ми го предлагат дали просто неискат да си го продадат. Иначе факт е че всички казват че EVVA е най, затова съм се спрял и на нея, само се чудех кой модел.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

С този патрон автоматично ще привлечеш вниманието на по-добрите крадци.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2016

Цитат Първоначално публикувано от gurcayy Виж публикацията
    С този патрон автоматично ще привлечеш вниманието на по-добрите крадци.
    Окей. Ще взема нещо по-евтино. GEGE, където си го предложил няма размера който ми трябва - 31/36, отделно и ключа е с много остри ръбове, което не ме кефи. KABA Expert може да се намери от моя размер, но си е 200лв. За тия пари не е ли по-добре EVVA ECS или ICS за малко отгоре ? Гледам също Mul-T-Lock MT+ и Mauer New wave 4. Свалих малко летвата тъй като прецених че не си заслужава 200+ лв да давам за патрон.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

https://mauer-bg.com/%D0%BF%D1%80%D0...0%B8%D1%8F-mls

Ей ти 50 лв. Заготовки за Ключове няма при ключарите, само от фабриката, повечето защити ги има, златната среда.
    Gena_bs одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Домейн от първо ниво
    От painter във форум Мрежи
    Отговори: 19
    Последно: 13-02-12, 12:06
  2. ниво на черното на 37LG6000 ???
    От quietriot във форум LG телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 15-01-09, 10:53
  3. JAVA на ниско ниво
    От The_Wizard във форум Програмиране
    Отговори: 0
    Последно: 19-03-06, 12:38
  4. Шахмат на световно ниво
    От Wise във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 21-05-05, 22:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе