Aдаптер вместо батерия, верижен трион
Попадана ми мини верижен трион/резачка за дърва с батерия 24V. Батерията и заряднотo липсват. Пробвах го с адаптер 24V 1A не тръгна. Нямам друг 24V , пробвах с 20V 6A и завъртя. Питането ми е дали няма да го изгоря ако го позлвам 20V 6A? Имам и 19V 6A, 19/20V 4.5A.
Отговор: Aдаптер вместо батерия, верижен трион
Виж каква мощност е двигателя и смятай. Иначе може да тръгне, ама като го натовариш и да спре.
Не няма да го изгориш с 20в 6а карай си го докато работи то така или иначе е някаква китайка на която съдбата е да изгори поне така ще го ползваш поне за нещо
Че няма как да изгори мотор с по-малко напрежение от работното, е ясно, но с тези 20волта и фиданка няма да може да отреже.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rakeem
Че няма как да изгори мотор с по-малко напрежение от работното, е ясно, но с тези 20волта и фиданка няма да може да отреже.
Ей пак гугъл разбирач се намеси разликата между 24 волта и 20 е никаква а и тя китайката така или иначе няма кой знае колко сила ама да я ползва.
Брей, ти емпирико, хващал си електрически верижен трион и рязал ли си нещо без да го насилиш на макс?
Цитат:
PPP1
Ей пак гугъл разбирач се намеси разликата между 24 волта и 20 е никаква а и тя китайката така или иначе няма кой знае колко сила ама да я ползва.
Тебе ка`т тъ гледъм, си DuckDuckGo разбирач:BigGrin С тия 6 ампера като натисне в дървото и ще клекне, познай защо...
Цитат:
eleena
Тебе ка`т тъ гледъм, си DuckDuckGo разбирач:BigGrin С тия 6 ампера като натисне в дървото и ще клекне, познай защо...
Обаче никой не чете какво е писал човека и искате да се познае защо.Познай ти защо защото човека говори за трион с батерии и то китайско менте вие колко ампера мислите че му е оригиналната батерия на това китайско чудо сигурно 4-5 ампера изобщо като си нямате хал хабер от нещата защо питате аз му обясних на човека ако има глава на раменете ще разбере а вие се питайте защо.
Пробвах да режа с 20V 6A, реже добре, има сила. С по-слабите захранвания не върви. Дано да не го изгоря с тези 6А, не че е много ценно, наистина е китайско, няма резерваорче за масло, но за дребни неща надявам се да върши работа
Може да пробвам да му напарвя батерия, имам много бройки 3.6V/3.7V, но не знам дали си струва.
Цитат:
drustur
Пробвах да режа с 20V 6A, реже добре, има сила. С по-слабите захранвания не върви. Дано да не го изгоря с тези 6А, не че е много ценно, наистина е китайско, няма резерваорче за масло, но за дребни неща надявам се да върши работа
Може да пробвам да му напарвя батерия, имам много бройки 3.6V/3.7V, но не знам дали си струва.
Нищо не му прави смазвай му веригата и колкото господ му е дал толкова ще работи не се плащи и само не слушай подобни гугъл разбирачи като тия по горе дето хал хабер си нямат от нищо и пишат. На тях абсолютно нищо не им е ясно аз от време на време пиша в тия форуми да спасявам хора като теб от гугъл професорите.Тая материя ми е до болка позната още като написа 24волта и ми стана ясно че е китайче и то долнопробно но ако имаш късмет ще върви ако нямаш не го отдавай на захранването а ако искаш нещо добро и имаш кинти си вземи една макита.
https://www.makitatools.com/products/details/XCU10Z
Такава ли, емпирико, тази сигурно е от китайските?
Ти разлика между батерия и траф правиш?
В крайна сметка, разбра ли каква е 'резачката' и какво е рязал?
Да човека си го написа ама кой да чете то само с четене на гугъл не става иска се и акъл.Не се излгай повече специално на теб съм ти казвал а и ти си го доказвал че хал хабер си нямаш от нищо освен от гугъл.
То и 50% от мерджаните са китайски, пък ако беше малко гугълджия да видиш какви 'мерджани' правят китайците, към днешна дата.
В крайна сметка, разбрали за какво иде реч в темата или пак го караш по универсален репертуар?
Стана ли ясно, че няма да изгори резачката с това захранване?
Стана ли ясно, че няма да работи на пълния си потенциал?
Защо се потиш, като лудите на стадиона?
Цитат:
Rakeem
То и 50% от мерджаните са китайски, пък ако беше малко гугълджия да видиш какви 'мерджани' правят китайците, към днешна дата.
В крайна сметка, разбрали за какво иде реч в темата или пак го караш по универсален репертуар?
Стана ли ясно, че няма да изгори резачката с това захранване?
Стана ли ясно, че няма да работи на пълния си потенциал?
Защо се потиш, като лудите на стадиона?
На всички въпроси е отговорено но ти не четеш а четеш гугъл за да те улесня ще ти коирам отговора на човека който е спасен от гугъл разбирачи като тебе
drustur
https://forum.setcombg.com/images/st...ser-online.png
Novicehttps://forum.setcombg.com/images/re...tation_pos.pngТук е отJan 2023Мнения2
Днес, 21:14 #9
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
мини верижен трион/резачка 24V
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40253&stc=1
Ей такава джаджа е най-вероятно.
Стават за клони, дъски и т.н. Дърва с това не се режат.