Здравейте заглеждам марките Аинхел,Тотал,Деу,Скил,Боукрафт
Здравейте заглеждам марките Аинхел,Тотал,Деу,Скил,Боукрафт
Аз от години съм на лидълските (и в Кауфланд са същите сега) Парксайд и нямам оплаквания - за домашни дейности (че и леко професионални) са си напълно достатъчни.
Последните 2-3 години ми се струва, че качеството на "зелените" серии на LIDL е силно занижено.
Иначе как ще си пробутват "професионалната" сива такава.
За другите марки - търси реални мнения на собственици.
В краен случай избор по усреднена цена и ако имат някакви възможности в повече.
Всичко е China, така, че всеки си преценява според нуждите и джоба.
Успех!
Може, аз не съм имал още проблеми с никоя тяхна техника, за разлика от една маркова Макита дето два пъти я ремонтирах и сега пак е в бокса, а и общо взето връщането е безпроблемно.
Те и разликите в цената с "професионалната" им серия не са големи и често са на същите или дори по-ниски цени на "промоции".
Има го и момента, че като почнеш с една марка е добре и другото да е от нея, че иначе различни батерии и зарядни и т.н.
НЕ си взимай това: https://www.youtube.com/watch?v=Z_wPWLZYw40
Само да му натиснеш леко спусъка и да задържиш патронника с ръка и изпушва буквално.
Raider R20 серията. Една батерия за всичко. Части и сервизи бол.
Някой с отзиви за инструменти Worx.Гледам,че дават 36 мес.гаронциа и 1 год на батерията
от гореизброените Total е най-доброто , като особено акумулаторните им серии са много добри за цената си
Благодаря, какви акумулаторни инструменти имате на Тотал,батерийте колко им издържат и за колко се зареждат
последно си взех безчетков винтоверт комплект с 2 батерии - на някаква промоция беше за 130лв ( и отстъпка де ) миналата година , отделно от това имам малка акумулаторна отвертка, другите машинки са на ток. Общо взето сменям райдера с тотала , че нещо почнаха да се излагат![]()
батериите се зареждат много бързо , а с една батерия вчера откарах вчера гипсокартона на спалнята - има няма 1000 винта
относно марката - сестра ми имат магазин за строителни материали и продават много машинки - най-различни марки . Според нейните думи до сега рекламация на Тотал не е имала от клиент , а вече са 3-4г с магазина .
Благодаря, мисля да заложа на Тотал или Yato,но повече клоня към Тотала