sang е марка на K&K и се прави в заводите на beco, турция
sang е марка на K&K и се прави в заводите на beco, турция
то е все едно да питаш NEO чие производство еConegliano чие производство е?
На този българин който го внася и дистрибутира. Негова си работа с каква по качество продукция ще си защитава марката.
Това са търговски марки на големите вериги техномагазини.NEO са на ТЕХНОМАРКЕТ,SANG мисля, че са на ТЕХНОПОЛИС,а CROWN на ЗОРА.Произвеждат се в Китай,Турция и даже България.Както UNIVERSUM и PRIVILEG са търговска марка на QUELLE-доста популярна навремето в КОРЕКОМ.Първоначално публикувано от Stanley
както казах по-горе, sang e на К&К (техномаркет), а universum се произвежда в заводите на vestel, турция
Както каза ама не е вярно, Санг е марка на Технополис и стоките им се произвеждат където им е най евтино, Китай, Турция, източно европейски държави .... и т.н.Първоначално публикувано от FearMe
Бъркаш и то много NEO е търговска марка наК&К (Техномаркет) а SANG е пак търговска марка но на Видеолукс(Технополис)Прост пример отиди и купи SANG от Техномаркет и NEO от Технополис Няма да успеешПървоначално публикувано от FearMe
Тук си в грешка.Първоначално публикувано от FearMe
SANG е марка на Видеолукс, които са собственик на Технополис.
NEO e марка на K&K Електроникс,които са собственик на Техномаркет.
браво! обещавам сладолед на четвъртия, който напише същото като предните 3 джентълмена![]()
А бира няма ли?Първоначално публикувано от FearMe
Sorry, недогледах....![]()
А пък БЕКО е собственост на БОШ.Първоначално публикувано от FearMe
Е гати здравия оф.![]()
Не, на концерна КОЧ - ТурцияПървоначално публикувано от Vandal
![]()
А CROWN съществува като марка /японска/ много преди "Зора" да съществува.
Здравейте, видях тази тема, и неможах да я подмина без да оставя коментар за разбирачите!
Конелиано е търговкса марка и уредите се произвеждат в Италия в заводите които произжвеждат за Bosch, Siemens, Ariston, Whirlpool и други световни марки. Знам го със сигурност тъй като мъжът ми работи в международна спедиторска фирма в Италия и осигурява превоза на стоките от завода производител. Конелиано ползват собствени тирове и поради тази причина, мисля че уредите са им със по-ниски цени за същото качество както посочените по-горе марки. От 8 години ползваме уреди за вграждане на Конелиано и нямаме никакви проблеми.![]()
може ли линк към сайта им?Първоначално публикувано от spain
ако не го знаеш, помоли мъжа си да попита...