Бесен съм !!!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте,
в четръртак миналата седмица си поръчах хладилник от technomarket , казахе ми можем да го доставим най-рано в сабота или неделя ОК . Разбрахме се за неделя 10 часа сутринта . (по принцип сам на работа но се измакнах за 3 часа) Периода за достажката беше от 10 до 13 часа същия ден . Щипнах от работа аз и седа и чакам с нетарпение хладилника . Става 12 , става 13 , става 13:30 нема хладилник нема нищо.
Званя им аз а те няма такова нещо доставката ви е до 17:00 часа (въпреки 4е на квитанцията ми пи6е друго , а и друго ми обясниха като се разбирахме за доставката в магазина) . Аз викам ОК и си пускам с разправии 1 ден неплатен отпуск като си мисля че хладилника ми че доде най-касно 17:00 . Седа си аз и оп 17:00 оп 17:30 нема хладилник !!! Бесен !!! а те ми сажаляваме ама е станала грешка .
Днеска отивам в магазина . Те ми викат миии след няколко дни !!! Писна ми и си поисках парите обратно . След мранкане и незнам си ко се съгласиха ОБАЧЕ , ОБАЧЕ . Ми нямаме оборот в момента елате след 2 или 3 часа дотогава трябва да саберем!!!!!!!!!!!!!!!
ОТКАЧИХ :095:
Та така след ден и половина чакане и нерви си взех парите и си купих
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=7134
Няма смисал да казвам че ТЕCHNOMARKET не съществуват повече за мен и никога няма да стъпя там :095: :095: :095: :RTFM: :RTFM:
P.S.
Какво ще кажете за Либхера преебал ли сам се? Че минахме през много марки преди да стигнем до него
Re: Бесен съм !!!!!!!!!!!!!!!!!
LIEBHERR започнаха да ги сглобяват в BG и са доста добри за тези си пари. Иначе за Техно*****та работата е ясна - и аз съм разочарован от тях (по-точно от Видеолукс сервиз). Виж Electron.bg са друга работа, пазарувал съм от тях и са много отзивчиви и коректни (с радост им правя реклама).
620 лева не е ли много пара за хладилник с камера? Горе-долу толкова (600-700) вървят комбинираните със фризер.
To i az pazaruvam ot electron.bg imam i karta za otstapka ama hladilnika tree6e da se vidi ima6e go v tecno i re6ih da probvam ot tam .
GOLEMAAA GRA6KAA
Вземи си пиши на кирилица , че не мога те разбера.
А в този клас има доста по добри и като цена. За мене си се минал малко
На скоро си взех Indesit BAN10 за 500лв хладилник с фризер един компресор
Ми може и да сам се минал просто тоя хладилник ми хвана окото веднага щом го видях , а и чувам само добри думи за тази марка . Има огромна разлика с самсунга дето хареса прятелката ми
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09014877
самсунга си4ко е пластмасово рафтове , а инокса му е просто сива пластмаса .
Либхера е 5 класи над самсунга нищо 4е самсунга е но фрост .
Поне н на външен вид де и по мое мнение :)
Споко, не си се минал! Доброто вложение не е минавка. Ама вземи, та обърни малко внимание на тоя правопис бе ма'а му стара - ако искаш да си уважаван тук, това е важно условие! Ползвай си придобивката със здраве - горе мастиката, долу динята, да не объркаш! :))
sorry за правописа просто не съм писал на кирилица от доста време и Ъ-то ми се губи.
Мисля че форума ще ми бъде полезен и за напред за бъдещи покупки :)
Цитат:
Първоначално публикувано от lada2107
sorry за правописа просто не съм писал на кирилица от доста време и Ъ-то ми се губи.
Мисля че форума ще ми бъде полезен и за напред за бъдещи покупки :)
Добре дошъл във форума! Явно ще ти е полезен и за писането:-)
electron.bg онлайн магазин ли е или е магазин както други техно-магазини, щото като гледам в сайта имат само някакво магазинче в НДК, ама ако не съм от София не бих си купил нещо за 500-600 лева например без да съм го видял с очите си първо
Цитат:
Първоначално публикувано от Stanley
electron.bg онлайн магазин ли е или е магазин както други техно-магазини, щото като гледам в сайта имат само някакво магазинче в НДК, ама ако не съм от София не бих си купил нещо за 500-600 лева например без да съм го видял с очите си първо
Да, онлайн магазин са. Аз на два пъти купувам от тях LCD монитори. Точни са в доставката, носят ти го до офиса, разопаковате заедно, тествате ако трябва заедно с доставчика, оформяте гаранционната карта. Поне така е за София.... Досега проблеми с мониторите не съм имал.
Мисля, че Electron.bg и Техномаркет по някакъв начин са свързани - цените поне за голяма част от нещата са напълно еднакви. Или поне за нещата, които съм сравнявал като цени.
Аз по принцип избягвам да ползвам транспорта на Техномаркет. Съветвам ви и вие да си търсите по възможност друг транспорт. Става по бързо и с по малко главоболия. Все пак няма много големи магазини за бяла и черна техника и като се наложи да се купи нещо винаги се отива до Техномаркет и Технополис. Последно купувахме пералня на брат ми и със стария таралясник Жигули комби я докарахме без да се занимаваме с транспорта на техно маркет. Добре, че не съм я дал колата за скраб. С хладилниците е малко по сложно, че са по голеи, но и с тях може да се намери решени, като се позлва ремарке на някой приятел.
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Мисля, че Electron.bg и Техномаркет по някакъв начин са свързани - цените поне за голяма част от нещата са напълно еднакви. Или поне за нещата, които съм сравнявал като цени.
Вносителите са едни и същи. Поне за Sony и Philips - Видеолукс.
Цитат:
Първоначално публикувано от 4a4i
Вносителите са едни и същи. Поне за Sony и Philips - Видеолукс.
Че не бяха ли точно пък те собственик на Технополис?