Здравейте,
в четръртак миналата седмица си поръчах хладилник от technomarket , казахе ми можем да го доставим най-рано в сабота или неделя ОК . Разбрахме се за неделя 10 часа сутринта . (по принцип сам на работа но се измакнах за 3 часа) Периода за достажката беше от 10 до 13 часа същия ден . Щипнах от работа аз и седа и чакам с нетарпение хладилника . Става 12 , става 13 , става 13:30 нема хладилник нема нищо.
Званя им аз а те няма такова нещо доставката ви е до 17:00 часа (въпреки 4е на квитанцията ми пи6е друго , а и друго ми обясниха като се разбирахме за доставката в магазина) . Аз викам ОК и си пускам с разправии 1 ден неплатен отпуск като си мисля че хладилника ми че доде най-касно 17:00 . Седа си аз и оп 17:00 оп 17:30 нема хладилник !!! Бесен !!! а те ми сажаляваме ама е станала грешка .
Днеска отивам в магазина . Те ми викат миии след няколко дни !!! Писна ми и си поисках парите обратно . След мранкане и незнам си ко се съгласиха ОБАЧЕ , ОБАЧЕ . Ми нямаме оборот в момента елате след 2 или 3 часа дотогава трябва да саберем!!!!!!!!!!!!!!!
ОТКАЧИХ![]()
Та така след ден и половина чакане и нерви си взех парите и си купих
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=7134
Няма смисал да казвам че ТЕCHNOMARKET не съществуват повече за мен и никога няма да стъпя там![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.
Какво ще кажете за Либхера преебал ли сам се? Че минахме през много марки преди да стигнем до него