Аз - не.Първоначално публикувано от VanDan
Повярвай знам,стрижа се нула номер още като ученик.Сега съм почти на 28 години.Отначалото ходех да ме подстригват ама после прецених че с 5 подстрижки ще си купя някаква машинка.Първата си беше менте и стригането бе съпроводено с почивки защото миришеше на изгоряло,цяла мъка.После реших да си купя свястна машинка,и аз бях залетял по една Филипс докато моя позната сподели че купила на мъжа си тази на Елит и ми описа как си работила без грешка.Купих я с леко недоверие заради марката.Няма грешка,с една батерия се подстригвам 5-6 пъти(все още е с оригиналната).Вътре моторче движи ножовете и ги няма треперещите пластини.Имам и една купена от Щатско която съм ползвал много рядко,куче марка е ама подстригва без да грее.При това доста добре.Иначе и Brown предлагат хубави неща,трябва на място да се иде и да зяпа човек.Първоначално публикувано от mmb
точно на този Филипс съм му хвърлил око и се чудя дали да си го купя. Ето го в магазин. Изглежда мн готин, удобен. обаче искам да попитам дали някой има впечатления от него, щото 120 лв са си баФти приятната сума за такъв вид техникаPhilips имат модел с въртяща се глава, която значително трябва да улесни самостоятелното стригане :default
120лв
----
Edit: купих си я, вчера дойде. ще кажа само, че съм впечатлен! машинката е велика! много е лесно, даже и за първи път! е, вярно, че опитах направо с 0 номер, но ми отне не повече от 5 минути. на фризьора, при който ходех му трябваха поне 10 за да ме окастри.
единственият минус на машинката е, че докато се подстригваш сам-самин няма с кого да си приказваш за коли, бивши гаджета и казармата
А какво ще кажете за http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027277 ?
Или ако може препоръчайте нещо в този ценови клас .
Пс. стрижа се 1 или 2-ри номер , но не сам.