Купих си съдомиялна на Бош от Технополис, понеже беше с техен транспорт, ми я докараха след 2 дни, гаранцията трябваше да е вътре в уреда. Да, ама вътре намерих само една книжка, на която пише 24 месеца, вместо 60. Обадих се в Технополис, такава им била практиката, да не се притеснявам, щом имам касова бележка, това било достатъчно. Важна била датата на закупуване, в сервиза знаели, че за тези дати уредите имат 5 години гаранция, защото това било международна промоция. Да, ама тая касова бележка е на термохартия, която избледнява след година. Обадих се в представителството на Бош, оказа се, че на гаранционната карта все пак трябва да има поне печат на магазина, а и те били длъжни по принцип да ми напишат такава гаранция за 5 години, но дори и да не го направят, да не се притеснявам, няма да имам проблем. Отидох пак до Технополис, сложиха ми печат и разбира се отказаха да ми напишат гаранция за 5 години. Като за последен опит се обадих в сервиза на Бош, откъдето ме увериха, че наистина е важна датата на закупуването, те си знаели, че е с 5 години гаранция.
Та, меко казано съм разочарована от Бош, може ли при такива скъпи уреди да не предвидят поне един стикер за гаранцията, та хората да са спокойни...