Ами другия който си харесал - Шаомито.
Здравейте! А могат ли и да овлажняват въздуха тези пречистватели или е необходимо отделно устройство?
Има пречистватели и с функция овлажняване, но овлажняването пречи на пречистването - особено ако има и филтър с активен въглен (карбонов).
Ако се налага овлажняване и пречистване - то да не става едновременно или пречистване при висока влажност.
Първо пречистваш на по-ниска влажност, после овлажняваш въздуха.
Конкретно, Xiaomi-пречиствателите не разполагат с функция овлажняване.
Daikin имат модел пречиствател + тази функция.
Привет,
имам няколко въпроса за Xiaomi-то:
1. Какво препоръчвате минаване с прахосмукачка на 1-2 седмици на филтъра или слагането на т.н. префилтър (например някаква вата филтър за аспиратори) и сменянето и на 1-2 седмици?
2. Кой цвят филтър препоръчвате, в момента уреда дойде със синия (конкретно съм леко алергичен към домашен прах)?
3. Кога и на какъв режим си пускате уреда, преди да си дойдете ли, постоянно ли го държите и през нощта на авто ли?
Здравейте, колега!
1. Допълнителен префилтър ползвах, но намалява дебита на вентилатора. Оказа се, че минаване с прахосмукачка е достатъчно.
2. Има лилав филтър (обработен е да унищожава бактерии и т.н). А иначе - всички цветове филтри задържат еднакво добре праховите частици.
3. Режима на работа се настройва индивидуално според замърсеност и пребиваване в помещението.
Ако през деня няма никой в помещението - уредът не е необходимо да работи. Включва се 1-1,5 часа преди да се приберете. Спадне ли замърсеността до 10пм примерно, може да го изключите. След проветряване пак се включва. Вечер, ако прозорци и врати са затворени и е пречистил вече въздуха - може да го спрете до сутринта (проветряване).
Здравей,
имам един въпрос към теб и към всички запознати във форума, относно промото в магазини МЕТРО на "Xiomi MI AIR PURIFIER 3H". Забелязах, че спецификациите подадени в каталога на МЕТРО всъщност отговарят на MI AIR PURIFIER 2S - капацитет на пречистване 310 куб.м/ч, ефективна площ 37кв.м., мощност 29W...всъщност какво си закупи оттам?
Аз, това.Но още е в кашона.
Изпратено от моят SM-A705FN с помощта на Tapatalk
дай малко цпецификации, плийз. На снимката нищо не виждам
В Метро имаше и двата модела. Колегата си е купил 3Н, а не 2S. Мисля, че имаше и Pro версията на щанда.
Имаше 3Н за 250 лв. в Метро.
В брошурата ти са объркани една-две цифри от спецификациите просто.
Брошурата ми не е моя, а е официалната пусната в нета от метро...между S320 и S500 има две сбъркни цифри, но разликата в цената е 50к, ако разбираш накъде бия
ПП понякога найстина стават правописни, печатни и тн грешки, но в повечето случай се опитват да правят на балъци крайния потребител и ако мине мине