Единият ми Fagor стана на 2 години, а другият на 1 година
Мога да кажа едно - Перфектни машини!
Единият ми Fagor стана на 2 години, а другият на 1 година
Мога да кажа едно - Перфектни машини!
Абсолютно си прав - вече 2 години експлоатация - 0 проблеми.
Препоръчвам ги на всички които търсят качествена стока на нормална цена.
Това същото го чух от доволен собственик на Осака.Явно късметлия беше човека,като теб...
Хм,едната ми Мидея е на 4,другата на 3 години(на цена по 630лв.с монтажа),не са ремонтирани,но не бих казал,че са перфектни машини.Единственото перфектно в тях е R22.
3 години експлоатация - никакви проблеми.
Първоначалните ми притеснения се изпариха отдавна
javascript:void(0);
Пиши на кирилица!
Jackas
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328130820[/time]_________________________________________________
каква е тази иконка на дистанционното като триъгълник ако някой знае моля да ми каже благодаря предварително
каво ще рече това сам си определя градуси, колко да работи (а на колко градуса ще работи ) може малко по- подробно да ми се обясни аз сам много бос на тая тема и понеже дистанционото ми не е оригиналното и нямам и упътжане
Този режим, по принцип е да се поддържа 24°С в помещението като при някой модели има и диапазон (+2°С и -2°С от тази температура). В случая, при активиране на този режим, климатизатора сам определя как да работи за да поддържа тази температура. Съвета ми, сега през зимата да държиш климатизатора на режим отопление и да задаваш температура която искаш да поддържа машината (стига тя да може). През лятото, активираш режим охлаждане и също настройваш температурата която те задоволява.
много благодаря (иначе климатика бива донесен е от испания не е някоя имитация) просто не съм го разучил още
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328303160[/time]_________________________________________________
до колкото знам аз най барзото размразяване на външното тяло е като се посне да духа студено колко горе долу време му е нужно и трябва да се остави да работи така преди да се обърне пак на топло? благодара много за отговорите много са ми полезни!!!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328303508[/time]_________________________________________________
тази марка излязоха явно добри имам познати които са дали по 1000лв. за климатик и той замръзва и саответно не работи докато не се размрази моя е целия в скреж и лед и продалжава да работи безотказно малко е слабичак ама като за безпари толкова![]()
Преди 3г бях сложил такъв 12 ска направими впечатление огромното външно тяло с 2 толообменик 40 кг а като мошности небеше кои знае колко 1 до 4 кв маи беше на топло Човека на които го сложих е много доволен само с него се топли и несе е оплакал до сега но несам ги вядял някаде да ги продават или предлагат не знам от къдего беше взел
Най-добрият съдник е времето!
Единият ми Fagor след няколко месеца става на 4 години, а другият на 5 години.
От монтажите им, техник в домът ми не е стъпвал. Тази зима беше една от най-студените,от както се помня.
Остискаха героически, и топлиха без проблеми. Две 12-ки площ от около 100-тина куб. метра(42кв.м х 2.60)
климатика стана на 5 години, без никакви оплаквания.
тази пролет се наложи да го преместя, понеже се местихме в ново жилище. лятото се държа нормално - охлаждаше хол около 20кв.м. , коридор и доколкото може да стигне дп спалнята.
справи се добре, но за зимата щетрябва да купя още един климатик, вероятно ще е фуджицу 12-lec.
между другото наскоро бях в техномаркет и забелязах нещо интересно климатик с марката електролукс който поразително много прилича на моя фагор - външното тяло бе едно към едно, поне на външен вид, а и вътрешното беше много сходно.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LUX-EXI12HK1WI
някой има ли обяснение ?
АЗ ИМАМ...........всички китайски боклуци се поръчват от тук и се правят в световно неизвестни заводи.ма за 6,25 с ддс-толкова.и какво значи без оплаквания.бачка при много ниски градуси и хаби малко ток ли![]()
![]()
![]()
Климатиците ELECTROLUX,доколкото аз знам се правят от MIDEA,които имат правата да слагат тяхното лого,та може да ползват еднакви заготовки,както при духалки,тостери и др. Китайска му работа!Първоначално публикувано от rebel
![]()