Re: изпотяване на тръбен път
Най-хубавите монтажи за фирмите които се занимават с това са тези при които няма гаранция. Вземаш парите и си заминаваш.
Какво да те интересува че климатика бил малък или голям за помещението, дрънчал или бръмчал. Който го е купувал да е мислил. Ти само го поставяш.
Всичко опира дали можеш да си позволиш да откажеш някакви пари или глада те гони с 220 км.ч.
Лично днес отказах монтаж за доста пари, като знам че от проблеми няма да се оттърва:
Климатик SAMSUNG AQ-18NSA за сървърно помещение с 15 тръбен път ....
Я кво съвпадение оня ден при нас идва един умник с листове с данни за разни модели и той искаше монтаж с 15метра 18ка а помещението било с компютри и за 12ка. Направо като ми каза 15метра отказах пратих го други да се занимават с него.
Re:Климатик Yonan - изпотяване на тръбен път
Цитат:
Първоначално публикувано от nebelservice
Всичко опира дали можеш да си позволиш да откажеш някакви пари или глада те гони с 220 км.ч.
Лично днес отказах монтаж за доста пари, като знам че от проблеми няма да се оттърва:
Климатик SAMSUNG AQ-18NSA за сървърно помещение с 15 тръбен път ....
ХАХА, тия сървъри да не са били "Правец"? И защо си се отказал, всеки месец щеше да монтираш нов самсуняк, ще имаш работа до пенсия, хаха.
Досега не съм имал клиент, на който като му кажа, че ще е без гаранция да се съгласи, затова направо ги отказвам.
Здравейте само една думичка ще ви кажа са SAMSUNG "БЕГАЙЙЙЙЙ"