Кой ги внася тези китайчета?
Може и на лични благодаря.
Е като си намерил, напиши поне кой е, че следващия, който търси да не се чуди![]()
Колега я кажи кой е вносителя, аз имам ОСАКА(Chigo) от 99година и още работи имат някои сполучливи броики.
Chigo e много яка марка макар че са китаици са добри има машини на по 5-8 г и все още работят на фреон Р22 са но вече има и внос с R410a които са енергиен клас А
Осака CH 12 ADE e Chigo.
От 5 години го имам ползва се лятно време и от 15 октомври като го пусна го спирам на 15.май или по късно.
Работи денонощно като няма никой е на 20* в къщи ли сме си на 22-23* и по 2-3 пъти на ден на "Хай пауър".
Вносител на Chunlan
Frigocommerce International Ltd
Хибридни DC инверторни климатични системи Chunlan, R410a, клас А
В тези климатици се използват високо ефективни постояннотокови (DC) двойно-роторни компресори Toshiba, което им позволява да работят в икономичен режим с ниска консумация на електроенергия. Климатиците използват екологично-чистия фреон R410a. Контролът на компресора е прецизен и се осъществява с цифров микрокомпютърен модул, използващ PAM+PWM:
PAM (Pulse Amplitude Modulation) – Компресорът на климатика се захранва с постоянно-токови импулси с модулирана амплитуда. PAM позволява по-бързо постигане на желаната температура в помещението в сравнение с обикновените климатици, като компресорът се форсира да отдава увеличена мощност в началото и след това постепенно си намалява мощността.
PWM (Pulse Width Modulation) – Компресорът на климатика се захранва с постоянно-токови импулси с модулирана дължина. PWM позволява прецизно плавно регулиране на мощността на компресора според изискванията на помещението, което осигурява по-голям комфорт на хората в него. Колебанията на температурата в помещението при използване на PWM са много по-малки, отколкото при използването на конвенционален климатик.
Е тва чудо е с компресор " тошиба". Официално "по стикер" името му е ЕКО КЛИМА CH-12 ADE. Никаде не пише осака.Първоначално публикувано от zmiori
Не сам видял или чул накаде някои да има такъв инвертор нече няма ама се голяма рядкост а и нали не очаквате чудеса Вносителя фригокомерс от личен познат научих лош отзив и от тогава са в историята лично за мен а и от други чух подобни отзиви така че сами си правете преценка дали си струва риска
Сега ???Първоначално публикувано от Aleksandars
Знам,че има компресори ЗА Тошиба,но от теб чувам че имат и собствено производство![]()
Един "корабен дърводелец" със сигурност знае повече за кмпресорите от Aleksandars. Продължавай да се излагаш.Първоначално публикувано от d_imige
![]()