Отговор: COOPER AND HUNTER
Здравейте, отдавна следа темата и като цяло от тук се зарибих да си взема Cooper and Hunter Veritas 18-ка.
Вчера инсталираха климатика и като цяло съм доста доволен, затопли бързо и доста добре се справя с отоплението на две стаи хол и спалня , дано и за напред така се справя.
Единственият проблем, с който се сблъсках е този, че не можах да подкарам апликацията. инсталирах я следвах всички инструкции и мога да го контролирам през телефона си до момента, в който не спра WI-Fi то на телефона, излиза, че климатика е офлайн и не мога да го командвам вече през мобилните данни (което смятам че е доста важно, все пак искам да си го пускам от разстояние , в нас мога да ползвам и дистанционното ).
Не знам аз ли бъркам нещо или няма такава функция, ще го ровя пак по-късно, но ако и вие сте имали такъв проблем моля споделете.
Също не можах да активирам функцията Quet изписуква показва, че е в Quet, но след 10-тина секунди пак се връща на старата позиция (все едно , че нищо не съм му казал да прави).
Честито и със здраве да го ползвате! Колкото до Wi-Fi апликацията...казвате че сте си регистрирали и.т.н. ? Какво показва ако сте на мобилен интернет? Network delay?
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
stainway
Честито и със здраве да го ползвате! Колкото до Wi-Fi апликацията...казвате че сте си регистрирали и.т.н. ? Какво показва ако сте на мобилен интернет? Network delay?
Не, дава го че е Offline , като цъкнеш върху него казва, че The divice is offline, please check the network и не дава да влезеш в управлението на климатика.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25259&stc=1
С wifi-то показва това:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25260&stc=1
Забранил си мобилните данни на приложението...погледни в настройките на телефона!
Цитат:
Христев
Забранил си мобилните данни на приложението...погледни в настройките на телефона!
Не съм , пуснати са.
За да го ползвате от разстояние, трябва да си направите регистрация....После го настройвате отново ,първо reset чрез бутона Mode+Turbo за около 10 секунди-докато даде сигнал и после автоматична конфигурация.
Имам регистрация, ресетнах го и пак го аднах и пак така, почвам да си мисля че проблема е в рутера.
1 Прикачен файл(ове)
Изглежда сте направили всичко, както трябва... И момента с попълване на паролата за router-а? Би трябвало да се вижда с малко синьо облаче, когато сте на мобилен Интернет.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25263&stc=1
Връзката със сървърите е отделна тема...
Другият вариант е да пробвате с друго приложение...Пратил съм Ви на лично.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Rafailiev
Можеш да си сигурен че в БГ ако въобще дойде ще е на цена около 2200-2500 лв.
Щом в Украйна е 1800 .
Тук с някакви си мизерни 10% печалба не се играе .
Ще трябва да изпращаш по бусчета бройки от Холандия.
Ето ги цените на дребно в Естония (евро)- http://www.ackliima.eu/et/c/cooper-and-hunter-supreme
Но като гледам цените на Алфа и Веритас-доста скъпо продават, така че има надежда в БГ да е по-евтино:)
Подкарах го, ресетнах рутера, ресетнах и климатика, приближих рутера до климатика и тръгна. може ги разстоянието на рутера е било по- голямо не знам.
Благодаря на всички за помощта.
поздрави!
Здравейте.Днес за първи път видях,че съществува такава марка и се зачетох за нея.Какво ще кажете за подовия модел:CH-S12FVX.Искам да го използвам за отопление до около -15.Нещо не разбрах в режим отопление само долната клапа ли духа или използва и горна и долна?За Gree подов също не намерих никаква информация.
Само долната за отопление, горната за охлаждане. Поне така пише тука Cooper&Hunter Украина | CH-S12FVX
Цитат:
Христев
Къде видяхте две клапи?
Ми няма.Явно толкова съм и гледал.;)За подовия модел във всеки сайт е със рзлични показатели.Май по-добре се насоча към Gree.
Цитат:
bibobore
Ми няма.Явно толкова съм и гледал.;)За подовия модел във всеки сайт е със рзлични показатели.Май по-добре се насоча към Gree.
от трън та на глог
Strupi имах в предвид,че ще се насоча към тях зада търся информация.Няма да купувам.Тия две марки са ми на последно място в листата.Просто събирам информация.нали затова е чворума.