Отговор: Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kasap
Благодаря за изрезката, но не коментираме климатици за китайския пазар!
И никога не сме го правили в този форум.
Не , ВИЕ коментирахте японските енергийни стандарти за да подтикнете четящите към определени умозаключения изведени на база вашия пост и от там се включих аз.
А с горния цитат се опитвате да маниполирате тази част от четящите които не разбират английски : https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6819138984.jpg
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
При положение, че имам ДУ в ръка ще мога да го постигна за час в най-лошият случай.
На Национала мога да го постигна и при -15гр. и при +7 и при +15гр. външна. Абе когато кажеш. Въпроса е, че е обявен 80W, а под 160W не може да падне каквито и условия да се случат.
Не казвам, че е висок. Доволен съм, но има леко излъгване. При охлаждане е същият -160W.
При Тошибата съм го виждал 75W, ама там минимума не ми е интересен, там максимума не ми стига. Не знам дали минимума се покачва...
1 Прикачен файл(ове)
Снимка в момента. Външна 9оС, задание 22оС:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=31252&stc=1
@Mig82 Всеки който е посещавал училище до 3-ти клас, може да си сметне СОР-а. А вие дерзайте, още 8 кладенеца останаха - да носите вода от тях. Не коментираме SCOP или APF.
А в спора с Вас, нямам какво повече да кажа. /Както е рекъл Лао Дзъ/ ;)
Цитат:
Kasap
Снимка в момента. Външна 9оС, задание 22оС:
Пак да питам някой може ли да покаже черно на бяло на някоя японка как се променя топлоотдаването при ниски температури и консумация, каквито данни има при почти всички европейки?
Касапе, ти сигурно няма да можеш, затова опитай да напишеш един смислен пост и ще видиш, че носи по-голямо удовлетворение от 10-20 безсмислени.
Цитат:
Kasap
Снимка в момента. Външна 9
оС, задание 22
оС:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=31252&stc=1 @Mig82 Всеки който е посещавал училище до 3-ти клас, може да си сметне СОР-а. А вие дерзайте, още 8 кладенеца останаха - да носите вода от тях. Не коментираме SCOP или APF.
А в спора с Вас, нямам какво повече да кажа. /Както е рекъл Лао Дзъ/ ;)
Какво казва третокласника за КОП-а на това дето си показал.
Спрягаше се някъде из форума, при работа на минимум 10...12. Значи бълва почти киловат.
Добре де, не ви ли писна да ги мерите тия моментни стойности? В крайна сметка получавате месечна сметка за ток.:Drinks:
За смятането, ще сметне всеки. Пък дали ще се доближи до истината е друг въпрос.
Почти никой, не може да го докара със сигурност под 15% грешка.
Цитат:
Kasap
Нещата са доволно прости, но за тези за които се налага, ще обясня. Има два енергийни стандарта, като единия е значително по-строг. Елементарната логика подсказва, че при машини от еднакъв клас, по-икономични са тези, които покриват по-взискателния стандарт. Който иска може да прочете, а останалите нека си пишат...
Цял ден започвайки с този пост се опитвахте да кажете нещо. Радвам се че макар и късно ентусиазма ви секна , след като научихте че Япония е част от Азия.
И за да завършим както трябва , това на снимката набора на машинката ли е ? Що сте изтрили тирето и датата на която е починала написани от азиатеца :))
Цитат:
bobivg
Касапе, ти сигурно няма да можеш, затова опитай да напишеш един смислен пост и ще видиш, че носи по-голямо удовлетворение от 10-20 безсмислени.
Ако интелектуалното ми равнище не Ви удовлетворява, винаги може да четете себе си или миланов.
Цитат:
Kasap
Ако интелектуалното ми равнище не Ви удовлетворява, винаги може да четете себе си или миланов.
Лошото е, че си се качил на тепе под морското равнище,а си със самочувствието на покорил Еверест.
Надявам се добрия тон да бъде спазван. В противен случай темата ще бъде заключена перманентно.
Цитат:
Aleksandars
Хайде малко почивка....
Сашо, луд умора няма! Дано да имаш достатъчно катинари в Склада.
Отговор: Свободна тема за цепеници...
Шукер.
Хубаво, че я отключи, че започна а се омазва Real Time темата.
Отговор: Свободна тема за цепеници...
Добър ден на всички.
Има ли тема във форума за машини на 200V,рових но не успях да намеря такава?
:Drinks: