Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Цитат:
Първоначално публикувано от
milanov
PSB/PSA не беше ли със скрол, по тт го дават 70W, а няколкото човека дето го имат не са споменали за работа on/off.
Взе ми думите от клавиатурата. Защо не се сравнява въпросниата машина с PSA, вместо с RPC?
Отговор: Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Цитат:
Kasap
@bobivg, моля да четете това, което цитирате и да коригирате скромните ми познания по топлотехника, според които COP-а на една машина е еднакъв в Токио и Каспичан.
Някъде да съм писал, че са различни? Масово на рибоците APF им се представя, като COP и те изпадат в захлас. А самия COP e тотално безсмислен когато става въпрос за инверторна машина.
П.П и преди съм го писал не сравнявайте един сравнително прост битов уред със секретна военна технология.
Иначе, е така едно 20 годишно БМВ в V8 е по-бързо и с повече екстри от нова Дачия.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
rosswen
Взе ми думите от клавиатурата. Защо не се сравнява въпросниата машина с PSA, вместо с RPC?
Той е копието на японския модел за европейския пазар. Нали не си мислите, че е нещо повече от японския оригинал? :)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=31250&stc=1
Он/Офф-те зависят от параметрите на стаята, в която работи. :)
Цитат:
bobivg
Масово на рибоците APF им се представя, като COP и те изпадат в захлас.
Много по-масово им се представя SСOP за COP, Дайкин и Осака за японско производство и т.н.
Ма не сме ловно-рибарски форум в края на краищата... ;)
А статията, която си цитирал и се развява като знаме на форумните джапанофоби, цели съвсем различни внушения в непредубедения потребител. Виж там и мненията преди мен /ако ги четеш изобщо тези автори/.
Цитат:
bobivg
Някъде да съм писал, че са различни? Масово на рибоците APF им се представя, като COP и те изпадат в захлас. А самия COP e тотално безсмислен когато става въпрос за инверторна машина.
П.П и преди съм го писал не сравнявайте един сравнително прост битов уред със секретна военна технология.
Иначе, е така едно 20 годишно БМВ в V8 е по-бързо и с повече екстри от нова Дачия.
Японците минаха на APF(някаква средна сезонна стойност), което е като нашия SCOP.
Точно, че на рибоците APF им го представят като COP...:)
Цитат:
Kasap
Много по-масово им се представя SСOP за COP, Дайкин и Осака за японско производство и т.н.
Ма не сме ловно-рибарски форум в края на краищата... ;)
А статията, която си цитирал и се развява като знаме на форумните джапанофоби, цели съвсем различни внушения в непредубедения потребител. Виж там и мненията преди мен /ако ги четеш изобщо тези автори/.
Това с Осаката като ти каже някой,ама той японски и изпадаш в кома.Между другото може ли някой да обясни каква е между скрол и ротари компресор?
:Drinks:
Мен ме дразни, че обявяват еди къв си минимум пък той не е толкова.
Някои искат топла струя винаги, ама при 70-80W обявен минимум как да стане?
Да си обявят колкото си е и няма драма.
Че то в началото ОСАКА имаше и япончета - Мицубишчета.
Цитат:
Kasap
Ще четеш само каквото ти кажат финансово "необременените". Единствено можеш да избереш дали да сваляш или да махаш кавичките :))https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...240d18dfbc.jpg
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Благодаря за изрезката, но не коментираме климатици за китайския пазар!
И никога не сме го правили в този форум.
Генади хитачито ти с кьщички и то е китайско но правено за друг пазар.
Цитат:
VeleV.Klima
Е, там е ключа за бараката!
Цитат:
VeleV.Klima
Незнам къде е произведено,но е различно,а къщичките почти ги научих вече.
Цитат:
Genadi80
Между другото може ли някой да обясни каква е между скрол и ротари компресор?
:Drinks:
Кое те интересува? Разлика в механиката или поради защо минимумът при скрол е по-висок?
Цитат:
zxc0
Мен ме дразни, че обявяват еди къв си минимум пък той не е толкова.
При японските си го постигат щом е обявен в тех. данни, но може да не е когато ти се иска. ;) Зависи от модела. :)
Това го снимах сутринта преди да тръгна за работа.Бях го иставил цяла нощ на отопление понеже си беше малко хладно. На 25 градуса задание,вентилатор на средна степен, включен йонизатор. 270w, като махна 11 w за трафа=259w.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...be01c3b3df.jpg
Honor Play с помощта на Tapatalk