Да сме живи и здрави. Честита 2026!
Читава ли е тази машинка???? Да я взимвам тутакси???
- - - - - - - - - -
Впрочем... Звезната светлина толкова ли е изгубена вече в стремежа за еко илономии?
Преглед за печат
Имам по голям модел от серията от 5 години. Тих климатик с дефросги само когато му е нужно. Ако можеш да го отмъкнеш на тази цена, пиши тука, защото в сайта са направили грешка и левовата цена всъщност е еврова, а евровата е 2 пъти по ниска. Явно някой е спял.
Да пише в темата за цепеници, тази тук е за звездните.
TSWF. Най-малко развърта повече, и по-адекватно според мен ще дефроства.
и докато разпитвам аз тука... нипонът стана двойно по-скъп- усетиха се.
Всичко до поне 1000 лв влиза в категория цепеници, какво остава до 500, ама май обърках валутата:lol:
Взимайте докато има и такива че след година може и да няма на тези цени или да са по 15 кг външни тела:BigGrin
Прогнозите са медта да расте в следващите 10 години, та сами се сещайте...
Ще чакам значи времена за ваучър в Емаг. Съжалявам, че не послушах веднага да направя едно включване за нипон-а.
Недей съжалява, щото нямаше да ти го доставят.
Те са объркали цените, щяха да доставят само външното тяло и да искат още за вътрешното:)
От Емаг е най добре, особено ако станат изненади след време, някак се пазарува по спокойно оттам, а аз имам много поръчки оттам.
Веднъж при разопаковане, най вероятно ние спукахме панела на 50 инчов телевизор за 1000 лв. След няколко дни сумата ми беше преведена по сметката, а при БГ търговец щях да пия една студена вода със сигурност:)
А от звездните да сравним двете 12-ки 12EAWF или новия 12TSWF??
Естествено TSWF.
Alpin Nordic ако намериш на добра цена също е вариант, даже по-добре от Tswf или копието му Tesla TT34TP91-1232IHWT-12000, все от завода на TCL.
оф топик: Тоз Алпин Нордик,който е чисто копие на 12WIFI на мен хич не ми се струва добра оферта. Има го през 2 етажа надолу от моя 12WIFI,работят в сходни помещения. Алпина съм го виждал да бичи дефрости и на положителни температури,а при влажност изобщо не дочаква да се заскрежи като моя.Отделно май има и нагревател в тавата с който КОП-а отива към енергото :D,а той и без това е малък.