Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Апартамента е северо-западен, краен.От никъде не ме топлят. Изолация външна10-12см,вътрешна гипсокартон 1 см,тавана е с вата 5см и гипсокартон,дограма двоен стъклопакет. Спалнята е с Ка стъкло+външна щора Камакс с изолация,хола е двоен с 4 сезона усвоена тераса.Общо 7.3кв/м прозорци. Все пак без изолация не става работата.
По консумацията мисля,че в 4 и преди 8 е имало дефрост. Снимката на външното тяло е в 7:40 като отивах на работа. Температурата беше -10 от 11 часа вечерта,но влажноста бе по ниска и дори след напъна дефрост нямаше.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e4717d0a44.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7d9182cfe1.jpg
Гледам Star Lite са пуснали 55" телевизори за 500лв. Ся и кола за 5к ако пуснат, ще избият рибата(японците) ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rumb@ta
Гледам Star Lite са пуснали 55" телевизори за 500лв. Ся и кола за 5к ако пуснат, ще избият рибата(японците) ;)
За 569 да сме точни. Днес пристигна и вече е окачен на стената :wink:
Splendor е официално Star Light Top Фен [emoji106]
Очаквам отзиви в темата за Тв.
За разлика от хита при цепениците, тв-та са много зле.
Цитат:
gurcayy
TV тата не са ребрандиран TCL.
Цитат:
zxc0
И в 8ч. е изключен нали така?
Не го изключвам работи винаги на 21°С, но пускаме парното по това време и климатика си влиза в офф
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Цитат:
gurcayy
Чак пък много зле. За тези пари е повече от приличен тв. Андроидче, работещо без лагове.Самсунга в спалнята за повече пари няма и една година и взе да пуска едни черти и ще трябва да го давам за ремонт.
Иначе производителя на Старлайт телевизори е Express Luck, но спирам с офтопика.
Да, по принцип то е субективна преценка. На мен вчера Sony XH9096 ми се стори като Тошиба спрямо 9505[emoji28].
И да не сме офф, поръчах от въпросния цепеняк за къщата на нашите да се топлят преди да дойде време за камината.
На майка ми съм сложил Тв Старлайт 32инча. Работи денонощно вече в продължение на 3г. спира се само когато енергото правят профилактика ... и още върви без проблеми :) Като картина е зле но тя го ползва освен за телевизия още за нощна лампа , радио , а когато я няма го оставяла да върви "охрана" да плашел евентуални крадци уж че има повече хора в къщата(макар че съм на 5мин. от нея)... важното е че върви без спиране , нещо като тестова бройка и за сега не се дава :)
Дано и климатиците са така надеждни във времето !
Звездата е 1към 1 със санг.
Цитат:
VeleV.Klima
Звездата е 1към 1 със санг.
За коя звезда говориш?
За тази на снимката по горе на санираната фасада.
Приличат си. Като напишеш модела на Sang в Google и излиза TCL Elite серията.
"" "Много хора мислят, че Star-Light е фирма, производител на потребителска електроника и стоки за бита, но всъщност Star-Light е марка на румънския сайт за онлайн търговия Emag. Чрез подразделението на компанията в България Emag.bg, българските потребители имат шанс да купуват уреди Star-Light, които предлагат добро съотношение цена/качество.
Emag стартира собствената марка Star-Light в края на 2014 г. с набор от няколко малки домакински уреди. В началото на 2015 към портфолиото на марката се добавят три модела телевизори, а още в края на същата година се появяват нови модели телевизори, аудио оборудване и големи електроуреди.Star-Light имат собствен уебсайт, за съжаление на румънски (преводът на английски език е непълен). Реално техниката се асемблира в Китай от различни малки неизвестни производители, и се брандира с марката Star-Light, за да бъде продавана през онлайн магазините Emag."" "".