Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
ами то темата е за заключване тогава ... щото модела за който е създадена отдавна го няма ,няма и да го има повече ..
Има го - даже 98 бройки са налични ТУК
Цитат:
gecatax
Дойде ред и на моя TSWF да го монтирам, монтиран е с малко над 6м. тръбен път, Бургас Меден Рудник.
Настройки TSWF - 24*, степен на вентилатора MUTE, няма уреди в стаята
Настройки на Generala - 24,5*, степен на вентилатора втора(и пак е по слаб от TSWF де), тук са хладилник,печка, ТВ, аквариум 100л. и т.н.
и двата климатика поддържат в стаите 26-26,3* обаче усещането ми е, че при TSWF ми е по топло(може би заради скоростта на вентилатора, защото сменях термометрите да не е от тях разликата)
Ето и какво са изхарчили за последните няколко дни от както е монтиран TSWF-а
Времето какво е било всеки може да провери и двата климатика влизаха в он-офф доста пъти, без дефрости и без да съм забелязал някаква скреж по телата(а имаше дни около 1-2* и много мъгла)
Като цяло съм доволен защото иначе General-а беше за двете стай и в едната не се седи топло, другата леко хладно, сега е еднаква температурата в стайте и аз си ходя с тениска.
Разхода е напълно нормален. Да го държиш в 25м2 на mute не ми се струва адекватно. То и затова ти е бичил он/офф. TSWF има доста добър режим на ауто вентилатор за разлика от повечето цепеници.
gecatax, писал си че и двата при това време работят он/офф. Може ли при тези условия да кажеш с каква продължителност е един цикъл, колко време е он и колко офф за двата климатика?
Цитат:
metropolitan
Има го - даже 98 бройки са налични
ТУК
Най-веоятно няма нито един. Borsaplazma са пример за антитърговия.
Е толкова модерни не са ми контактите, за да знам колко време е он/офф, а и не съм в нас по цял ден.Няма и смисъл да се вманиачвам за 20ст. на ден. разлика.Другата зима като паднат температурети ще е теста в голямата мъгла и под -10(ако стане де, че тази година в бургас под -5 не съм видял).
Поздрави!
Здравейте! Едно питане за самопочистващата функция. Реално какво точно прави функцията и ако я използвам има ли смисъл тогава изобщо да се прави частта от профилактиката с чистенето (пръскането) на външния и вътрешния топлообменник ? Неоточнявам модел на климатика, защото явно всички я имат.
Няма "самопочистване", има след работа на охлаждане като изключиш климатика от дистанционното, турбината остава да се върти много леко в продължение на 30мин до 2 часа, според модела/марка климатик. Така ламелките се подсушават и не мухлясват. ( дали става така е отделен въпрос)
Втори вид "самопочистване" - редува се отопление с охлаждане като топлообменника се нагрява и охлажда доста. ( на единия климатик го имам, но никога не съм го пускал)
Някъде работят и плазмените касети, било автоматично, било на ръчен режим.
Момчета говоря за функцията High temperature Self-cleaning and steralization. В книжките е описано да се ползва веднъж на 3 месеца при външна температура между 5 и 30 градуса. Интересува ме дали върши същата функция като частта от профилактиката с пръскането на питите, тоест ако я ползваме има ли смисъл да пръскаме топлообменниците. Моля, който е запознат да пише. Благодаря!
1 Прикачен файл(ове)
Bend, при такова вътрешното тяло Прикачен файл 39004 да ли ще свърши работа функцията за, която питате или ще си трябва миене?
За това питам ако се прави регулярно да кажем на 3 месеца както е описано, няма да се стига до такова вътрешно тяло. Просто ме интересува каква точно е идеята на функцията и дали не е точно такава, че да спести пръскането на питите.
ACM FOWF дали е Капилярка?
На коя мидейка/Касай..... отговаря това чудо.
Цитат:
frick
Bend, при такова вътрешното тяло
Прикачен файл 39004 да ли ще свърши работа функцията за, която питате или ще си трябва миене?
При такова вътрешно тяло, трябва да се запитаме какво е качеството на въздуха в помещението в което се ползва. Иначе да, миене. И къде е филтъра?
Здравейте
бихте дали мнение дали Star-Light ACM-12FOWF би се правил в помощение около 25-30кв.м със три външни стени стените са със 10см каменна вата и 10 есп изолация от вън тавана е със 20см вата (изолацията на помещението е доста добра)?