Отговор: Всичко за Star-Light цепениците   продавани  от  Емаг.
  Self clean-a  в упътването  е  упоменато  да  се  прави,  не  повече  от  веднъж  на  3 месеца.  Не  знам  как  е  при  Хитачито  дали  има  изисквания  по  време  за  Фрост  Уоша.
     1 Прикачен файл(ове)
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
splendor  
 Иначе  сега  се  натъкнах на  ребрандиран  TCL от  технополис под  името  SANG:lol:

Това е най-ниския клас.

- - - - - - - - - -

Цитат:

splendor  
 Self clean-a  в упътването  е  упоменато  да  се  прави,  не  повече  от  веднъж  на  3 месеца.  Не  знам  как  е  при  Хитачито  дали  има  изисквания  по  време  за  Фрост  Уоша.

Ако работи както е описано в сайта на TCL е много по-добро от фрост уоша.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=35750&stc=1
  Няма значение,  въпроса  е,  че  е  ребрандиран  TCL.  Покрай звездните  цепеници  бая  хора  ще  научат,  че  TCL си  правят сами  климатиците  без  да  използват  Мидея  или  Чиго  за  целта :BigGrin
Иначе  топ  модела  им  е  T-Pro. Дано  скоро  да  го  пребрандират  от  Емаг-а.
  Може да се измисли нова игра " Познай кой е произвел цепеницата " .
     1 Прикачен файл(ове)
   Цитат:

splendor  
 Няма значение,  въпроса  е,  че  е  ребрандиран  TCL.  Покрай звездните  цепеници  бая  хора  ще  научат,  че  TCL си  правят сами  климатиците  без  да  използват  Мидея  или  Чиго  за  целта :BigGrin
Иначе  топ  модела  им  е  T-Pro. Дано  скоро  да  го  пребрандират  от  Емаг-а.

Остава да надникнеш в този който не е монтиран и да разберем какъв е компресора.

- - - - - - - - - -

T-Pro е оборудван с йонизатор и ултравиолетова джаджа.

https://forum.setcombg.com/attachmen...id=35751&stc=1
  Кой знае, може и това да стане :)
  Ми той май си има Йонизатор. HEALTH си го има на дистанционното и в приложението. Като го цъкна си издава звук. Ако се вижда като е отворен капака,мога да погледна. Но не знам и как трябва да изглежда.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4b51542035.jpg

Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
     2 Прикачен файл(ове)
  Качвам тука тези 2 климатика ,сега кой от кого е крал не знам но имам подозрения :))
   Цитат:

HiDefinition  
 Ми той май си има Йонизатор.

По-голямата екстра е ултравиолетовата джаджа, ако генерира и озон е най-добрата стерилизация на въздуха.

- - - - - - - - - -

Чак ме сърбят ръчичките да си поръчам 12TSWF
   Цитат:

Alexi  
 Качвам тука тези 2 климатика ,сега кой от кого е крал не знам но имам подозрения :))

Скоро  видях  и  трети  на  този  принцип.  Да не  забравяме  и  Самсуняка,  та  май  всеки  е  крал  от  всеки:lol:
  абе изглежда приятна машинка ,вътрешното е 10 кила което за тия пари ( и ако тия кг са от топлообменник ) е много добре ,външното и то не е леко .. еквивалентната мидея е 1000 лв и то 9ката
   Цитат:

HiDefinition  
 Ми той май си има Йонизатор. HEALTH си го има на дистанционното и в приложението. Като го цъкна си издава звук. Ако се вижда като е отворен капака,мога да погледна. Но не знам и как трябва да изглежда.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4b51542035.jpg 
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
    А усеща ли се миризмата ?

Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
   Цитат:

the inquirer  

T-Pro е оборудван с йонизатор и ултравиолетова джаджа.

И не само  това.  По-напред съм  пуснал  клип  от  представянето  му.  Там се вижда  как се разглабя  долната  част  и  ти  дава  много  добър достъп  за измиване  на  турбината.
   Цитат:

Mig82  
 А усеща ли се миризмата ?

Каква миризма при йонизатор? Миризма има при озонатор.
  за момента виждам проблем с поддържането на градусите ,доста народ в емага са се оплакали че при зададени дадени градуси климатика ги прехвърля с 5-6