Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Досега няколко пъти в темата се споменава, че без единия модел 12ка на starlight, другите са ребрандирани TCL. Обаче ми е интересно компресорите какви са?
Ако този модел съответства на EAWF, излиза че компресора е GMCC - или иначе казано, Мидея.
https://tcl-aircon.ua/upload/uf/ee8/...xiqp33qukn.pdf
GMCC държат около 70% от пазара на компресори в момента ,та има някаква логика да е такъв
1 Прикачен файл(ове)
Като гледам, има още два, три вида дистанционни,явно на по-стари модели.Има и разлика във външни и вътрешни тела.Гювеча е голям;)Язе си заприходих една деветчица за кухнята.Ще ми помогне коги не е много студено, щото цените на пелетите стават умопомрачаващи.
Айде, и на TSWF цепеняка му дойде реда. Днес беше монтиран в детската и му боднах ватметъра от старата мидейка. В момента времето в Пловдив е топло и не е за климатици, но като се застуди, ще мога да дам повече инфо как се справя.
Цитат:
Първоначално публикувано от
VLADO 66
Като гледам, има още два, три вида дистанционни,явно на по-стари модели.Има и разлика във външни и вътрешни тела.Гювеча е голям;)Язе си заприходих една деветчица за кухнята.Ще ми помогне коги не е много студено, щото цените на пелетите стават умопомрачаващи.
Дай малко информация за девятката като я монтираш.
Изглежда има ново попълнение на небосвода - Star-Light ACT-12UWF. Дали има повече информация за модела?
Не е ново, върни няколко страници назад и ще видиш снимки. Като цяло нищо впечатляващо. Нещо от сорта на EAWF с йонизация.
Приятно съм очарован от китайската цепеница TSWF. Нагласен на 22 при външна 16.5 с клапа вертикално надолу, си поддържа 22 градуса на 4 метра от него на метър и малко височина. Кротнал се е на 156w и си мърка.
Вентилаторът на каква степен държиш?
На медиум през деня а нощем на ауто.
това е неприемливо .. в другата тема за МЕ хвалят он-офф през 10 мин на 700 вата ,явно това е което се търси
Поради финансови причини хитачито ми е доста преоразмерено, понеже трябва да топли две преходни стаи и работи предимно на он/офф, но сега след тази китайска цепеница разбрах какво е да имаш инвертор дори при 16-17 градуса външна.
Ей този цепеняк докарат ли го в Бг на тази цена направо разкарвам Хитачито в ОЛХ и бодвам един такъв на неговото място
https://www.smartprix.com/air_condit...r-ppd1dgsy38i2
Здравейте, ще взимам още два климатика, на различни места, гледам пак има отстъпка , бихте ли ме насочили EAWF или UWF, разликата е 40лв
UWF има йонизатор, иначе как се държи, нямаме потребител да е споделил. С оглед снимките и двата са с едноредови топлообменници, та по-скоро в случая е, кой има по-добър софтуер.