Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Доста добре звучи. Май наистина ще се окаже добра машина.
минимума е много висок и топлообменниците са доста леки ,но за тия пари определено е ок
Пак пусна дефрост. Външното тяло е в същото състояние. При нас вали яко сняг. При вас не вали ли ? :BigGrin
Моята цепеница, брандирана като Генерал, също дефроства днес през около 2,3 часа. И тук вали яко цял ден и влажността е над 95%.
Цитат:
Първоначално публикувано от
HiDefinition
Пак пусна дефрост. Външното тяло е в същото състояние. При нас вали яко сняг. При вас не вали ли ? :BigGrin
При такива условия добичето ти работи добре. Но вземи махни мрежата от външното тяло, че му пречи.
Сняг вали яко ,дефрости няма при моите все още .. Хитачи вероятно така и няма да пусне ,много рядко съм го виждал заскрежен
Не забравяйте, че тази цепеница струва само 600лв
Дайте линк, че нещо не мога да видя къде се продават.
Свалих мрежата. Разцепи се от дефрости хайванчето [emoji16]. Не може да свали леда заради нея. Не знаех как се сваля,като видях леда и я задърпах и се свали.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Коя е най - сполучливата 12 от всички модели? Само за отопление на къща в Русе ще се ползва?
Цитат:
HiDefinition
Продължителност на дефроста14 мин,от вдигане на клапите до духване на топло. Шума на вътрешното тяло сравнено с Мидеята ми си е абсолютно безшумно,сравнено с японката която пуснах в другата тема,също на Звездата е по тих. Чува се леко кипене,варене и цъкане (редки интервали) на пластмасите. След дефроста нямаше излишни форсажи (на усет) около 600вата. Снимките са точно като вдигна клапата.
Доста дълъг дефрос. Днес тествах един Каисаи (мидея) и дефроса трая 4 минути. От спирането на външното до обръщане на клапана 30секуди за 3 минути приключи и след още 20 сек почна да вдига налягане.
то зависи и колко е обледен тази мрежа определено не трябва да стои аз съм махнал подобни мрежи от всичките си климатици щото са повод да трупа лед ,дават го -10 тия дни ,ще видим как са и дефростите по време
Мрежата реално е повод да се трупа по нея но времето за дефрос се определя от датчика на кондензатора. И дори да има лед по мрежата датчика няма да го отчете.
Не знам от какво е било дали от мрежата, дали снеговалежа,или от топящия се сняг върху него,но от както махнах мрежата и изчистихме снега отгоре спряха "безмислените"( външното тяло се облеждаше мн бързо)дефрости
П.п. тук старата ми Мидея получава 1т. При нея дефроста беше на 45мин работа на комресора и в такива условия изкарваше повече [emoji1]
Цитат:
HiDefinition
Не знам от какво е било дали от мрежата, дали снеговалежа,или от топящия се сняг върху него,но от както махнах мрежата и изчистихме снега отгоре спряха "безмислените"( външното тяло се облеждаше мн бързо)дефрости
П.п. тук старата ми Мидея получава 1т. При нея дефроста беше на 45мин работа на комресора и в такива условия изкарваше повече [emoji1]
Вчера и аз сложих 12TSWF и още не съм махнал мрежата, но забелязах това обледяване, дали е нормално?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67b4e883d0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d3b9c693c4.jpg
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk